miércoles, 23 de octubre de 2019

13 places d'Enginyer/a Agrònoma (núm. de registre de la convocatòria 241). Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de Catalunya

—Convocar el procés de selecció per proveir 21 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria agrònoma (grup A, subgrup A1), de conformitat amb el contingut de les bases específiques que consten en l'annex 1 i següents, i de les bases generals, publicades per mitjà de la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.6.2007), modificades per mitjà de la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposi a les bases específiques.
Annex 1
Bases específiques
—1 Places, funcions, perfil professional i temari
1.1 Descripció de les places. Es convoca el procés de selecció per proveir 21 places del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria agrònoma (grup A, subgrup A1), que es distribueixen de la manera següent:
Torn de lliure accés: 13 places de les quals 5 tenen com a requisit d'ocupació segons la Relació de Llocs de Treball (RLT) la formació pedagògica didàctica i per tant requereixen per a la seva ocupació la titulació que es preveu a la base 2.1. De les places convocades sense requisit d'ocupació, una correspon al 10% addicional i altra es reserva per a una persona aspirant que tingui reconeguda la condició legal de discapacitada.
Torn de promoció interna: 8 places de les quals 3 tenen com a requisit d'ocupació segons la Relació de Llocs de Treball (RLT) la formació pedagògica didàctica i per tant requereixen per a la seva ocupació la titulació que es preveu a la base 2.1. De les places convocades sense requisit d'ocupació, una correspon al 10% addicional.
Dins de cada torn, les places sense cobrir amb requisit d'ocupació de formació pedagògica didàctica s'acumularan a les places sense aquest requisit.
En el cas que no es cobreixin totes les places d'un torn, s'acumularan a les places de l'altre torn tot respectant el corresponent requisit d'ocupació, si és el cas.
Si no es cobreix la plaça reservada s'acumularà a la resta de places del torn de lliure accés que no disposen de requisit d'ocupació.
Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.
1.2 Funcions i perfil professional. Les funcions que corresponen al cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria agrònoma (grup A, subgrup A1), són les que estableix l'article 1 de la Llei 9/1986, de 10 de novembre, de cossos de funcionaris de la Generalitat de Catalunya.
Aquestes funcions, així com una descripció orientativa de les tasques que s'han de desenvolupar, consten en l'annex 2.
El perfil de competències professionals del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria agrònoma (grup A, subgrup A1), és el que consta en l'annex 3.
1.3 Temari. La part general del temari sobre el que versen les proves d'aquest procés de selecció és l'aprovada per la Resolució PDA/2196/2018, de 25 de setembre (DOGC núm. 7716, d'1.10.2018).
La part específica del temari sobre el que versen les proves d'aquest procés de selecció és l'aprovada per la Resolució PDA/847/2019, de 4 d'abril (DOGC núm. 7851, de 10.04.2019).
La normativa i els coneixements recollits en el temari són els vigents en la data de realització de les proves o els exercicis.
—2 Requisits de participació A més dels requisits i les condicions de caràcter general que es preveuen en el punt 2 de les bases generals i en la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:
2.1 Titulació. Totes les persones que participin en aquest procés de selecció han d'estar en possessió del títol universitari oficial d'enginyeria agrònoma o aquell que habiliti per a l'exercici de la professió reglada d'enginyeria agrònoma, segons el que estableixen les directives comunitàries.
A més, les persones que participin en aquest procés de selecció per accedir a les 8 places que d'acord amb la Relació de Llocs de Treball (RLT) requereixen de la formació pedagògica didàctica (5 del torn de lliure accés i 3 del torn de promoció interna), també han d'estar en possessió del Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP), títol universitari oficial que habiliti per a per a l'exercici de les professions de professor d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyances d'idiomes, o aquell que habiliti per a l'exercici d'aquestes professions reglades, segons el que estableixen les directives comunitàries
—3 Sol·licituds i pagament de la taxa. Les sol·licituds s'han de tramitar en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC, {del 24 d'octubre al 21 de novembre de 2019, a.i.} de conformitat amb l'annex 4 a l'empara del que preveu l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en consonància amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.
Les persones que participin en aquest procés de selecció que disposin d'una titulació que els habiliti per a l'exercici de la formació pedagògica didàctica, amb la sol·licitud han de determinar la preferència entre el tipus de places a ocupar (amb o sense requisit), preferència que vincula l'adjudicació de places corresponent.  (http://politiquesdigitals.gencat.cat/convocatories).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia