sábado, 26 de octubre de 2019

1 Tècnic/a superior lingüístic/a, 2 Tècnic/a lingüístic/a, 3 Programador/a i 2 Tècnic/a informàtic/a (Campus d'Igualada). Universitat de Lleida

... s'aprova la convocatòria d'un concurs públic per a la provisió de places de personal laboral fix de la Universitat de Lleida: una de Tècnic/a superior lingüístic/a, dos de tècnic/a lingüístic/a, tres de programador/a i dos de tècnic/a informàtic/a (Campus d'Igualada).
Primer.- Convocar concurs públic per a la provisió del lloc de treball de personal laboral d'administració i serveis, en règim de contracte laboral fix, que figura com Annex II, d'acord amb les bases que figuren a l'annex I d'aquesta Resolució.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
1.-Disposicions generals 1.1. Es convoca concurs públic per a la provisió de les places de personal laboral fix de la Universitat de Lleida, que figuren en l'annex II d'aquesta resolució.
1.2. De conformitat amb el que preveu l'article 27 del Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, l'article 17 del Conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques catalanes i l'article 59 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, queda reservat, dins l'oferta pública d'ocupació anual, el 7% de places convocades per aquells aspirants que tinguin la condició legal de discapacitats.
1.3. Les places objecte d'aquesta convocatòria s'ofereix per a tots els torns, no obstant això, el proveïment de vacants es farà d'acord amb l'ordre següent:
 a) Trasllat i reincorporació d'excedències
 b) Promoció interna
 c) Nou ingrés
1.4 D'acord amb l'article 18 del Conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques catalanes, el desenvolupament del concurs de trasllat, reincorporació d'excedències i promoció interna es podran fer simultàniament.
1.5. La realització d'aquest concurs s'ha d'ajustar al que estableixen el VI Conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques catalanes, el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, el Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut dels treballadors, la Llei Orgànica 6/2001 d'Universitats, els Estatuts de la Universitat de Lleida, el Reglament d'ingrés del personal laboral d'administració i serveis de la Universitat de Lleida i aquestes bases.
2.-Requisits dels aspirants 2.1. Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents :
   a) Ser espanyol/a, tenir la nacionalitat d'altres estats membres de la Unió Europea o tenir la nacionalitat de qualsevol dels altres estats als quals, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes en què s'hagi definit en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea. D'acord amb l'article 57.4 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, els estrangers amb residència legal a Espanya poden accedir a les administracions públiques, com a persona laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.
   b) Tenir complerts els 16 anys i no haver complert l'edat reglamentària per a la jubilació.
 c) No haver estat separat, per causa d'expedient disciplinari, dels servei de cap de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques. Els aspirants dels quals la seva nacionalitat no sigui l'espanyola, hauran d'acreditar, igualment, no estar sotmesos a sanció disciplinaria o condemna penal que l'impedeixi en el seu Estat, l'accés a la funció pública.
  d) Posseir la titulació o capacitació provada, establerta per a de la plaça, d'acord amb l'article 26 i 27 del Conveni col·lectiu del Personal Laboral de les Universitats Públiques Catalanes. O bé, estar en condició d'obtenir-la en la data en que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació i Ciència.
   e) Satisfer els drets d'examen.
   f) Per al lloc de treball de “Tècnic/a superior lingüístic/a”, cal l'acreditació de:
      a. Grau o titulació equivalent en llengua alemanya, anglesa, catalana, espanyola, francesa o italiana.
      b. Nivell de llengua, de la seva especialitat lingüística, equivalent al C2 del MECR;
      c. Nivell de llengua catalana equivalent al C2 del MECR; i
      d. Nivell de llengua anglesa, francesa, italiana o alemanya, diferent de la seva especialitat lingüística equivalent al B2 del MECR.
   g) Per al lloc de treball de “Tècnic/a lingüístic/a, anglès”, cal l'acreditació de:
   a. Grau o titulació equivalent en llengua anglesa.
   b. Nivell de llengua catalana equivalent al C1 del MECR.
2.2. Els requisits establerts a la base anterior s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint durant tot el procés selectiu.
2.3. Per obtenir una plaça en el torn de nou ingrés per a les places de programador/a i de tècnic/a informàtic/a serà necessari acreditar coneixements de llengua catalana.
Les persones aspirants que desitgin restar exempts de la prova sobre coneixements de la llengua catalana, han de presentar la fotocòpia compulsada de la documentació acreditativa del nivell equivalent al C1 del MECR.
2.4. El personal laboral fix en actiu de la Universitat de Lleida i de la resta de les universitats públiques catalanes, i els treballadors que es trobin en situació d'excedència voluntària tenen dret a participar en el concurs de trasllat voluntari dins del mateix grup, categoria i especialitat, i a reingressar, si s'escau.
Primer es resoldrà el concurs de trasllat i, en cas de quedar vacant, es resoldrà el concurs de reincorporació d'excedències.
2.5. Poden prendre part en la promoció interna tots els treballadors de la Universitat de Lleida i de la resta de les universitats públiques catalanes, amb contracte fix, que tinguin els requisits exigits per a la plaça convocada.
2.6. L'autoritat convocant, per si mateixa o a proposta del tribunal, pot demanar l'acreditació dels aspectes necessaris si creu que hi ha inexactituds o falsedats en què hagin pogut incórrer els aspirants, els quals poden ser exclosos de la convocatòria, motivadament, en qualsevol moment quan no compleixin els requisits.
3. Sol·licituds 3.1. Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria s'hauran d'adreçar al rector de la Universitat de Lleida, formalitzades en el model normalitzat de la convocatòria, que es podrà descarregar a la pàgina web: http://www.udl.cat/ca/serveis/personal/PAS/Concursos/PasGeneral/
Es podran presentar al Registre General de la Universitat de Lleida, ubicat a l'edifici del Rectorat, plaça de de Víctor Siurana, 1 25003 de Lleida, als registres auxiliars de la UdL o a qualsevol dels registres que permeti la legislació vigent, en el termini de vint dies hàbils, a partir de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 26 d'octubre al 25 de novembre de 2019, a.i.}
Els candidats que per la seva condició hagin de presentar la sol·licitud en format electrònic, al Registre electrònic de la UdL, adreça: https://seuelectronica.udl.cat/registreelectronic.php, hauran d'utilitzar l'opció d'instància genèrica on hauran d'adjuntar el model normalitzat de sol·licitud indicat a l'inici d'aquest apartat. Aquesta sol·licitud haurà de contenir adjunta la documentació requerida al punt 3.3 d'aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia