jueves, 3 de octubre de 2019

1 plaça d'Arquitecte/a Tècnic/a en règim funcionari interí. Ajuntament de Malla (Barcelona)

1. Objecte de la convocatòria i funcions del lloc de treball L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció, mitjançant el sistema de oposició concurs lliure, d'una plaça d'arquitecte/a tècnic/a en règim funcionari interí per existència d'una plaça vacant i fins que no es cobreixi per funcionari/ària de carrera, enquadrada dins l'escala d'administració especial, subescala tècnica mitja, grup A, subgrup A2, i la creació d'una borsa de treball per a possibles necessitats temporals que es puguin originar durant el termini màxim de tres anys de durada de la borsa, des de la fi del concurs-oposició, si així s' estima necessari i les circumstàncies permeten la contractació de personal interí.
PERSONAL FUNCIONARI/ÀRIA INTERÍ/INA
Denominació: Arquitecte/a tècnic/a
Núm. de places: 1
Escala: Administració Especial
Subescala: Tècnica
Categoria: Arquitecte/a tècnic/a
Subgrup: A2
Nivell de complement de destí: 22
Complement específic: 5.160,00 €
Modalitat de selecció: oposició concurs lliure
Règim de dedicació: parcial, 12 hores a la setmana.
En relació a les funcions a desenvolupar:
- Planificar, organitzar i dirigir tècnicament i supervisar l' activitat de l' àrea de urbanisme i territori de l' Ajuntament de Malla.
- Emetre informes i propostes de resolució, estudis, estadístiques, memòries i altres documents que li siguin requerits.
- Encarregar-se de la coordinació i control de la correcta execució de les obres i projectes públics pels quals estigui facultat.
- Desenvolupar aquells projectes urbanístics, d' obres o d' altre ordre que se li hagin assignat, sota els criteris i pautes establerts per a la seva execució.
- Impulsar els projectes tècnics complexos dins del seu àmbit de competència.
- Oferir assessorament tècnic respecte els projectes que se li encomanen.
- Atendre al públic en matèries de la seva competència.
- Altres tasques de caràcter similar que li siguin assignades pels superiors.
2. Requisits específics deles persones aspirants. Per ser admès/a i prendre part en el procés selectiu és necessari que els/les aspirants reuneixin els requisits següents:
a.- Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats membres en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el tractat constitutiu de la Comunitat Europea.
També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
Els/les aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de demostrar coneixements suficients de llengua espanyola i hauran de superar les proves establertes amb aquesta finalitat.
Així mateix, també podran presentar-se al procés de selecció les persones amb nacionalitat d'estats que no pertanyen a la Unió Europea sempre que tinguin permís de residència i treball vigent, d'acord amb la legislació d'estrangeria aplicable.
Els/les aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de demostrar coneixements suficients de castellà i català. En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió d'un coneixement adequat del castellà i del català, el procés de selecció ha de contenir una prova o l'exercici de coneixements orals i escrits de llengua castellana i llengua catalana en un nivell mitjà , que han de superar.
b.- Haver complert 16 anys d'edat i no excedir, en el seu cas, l'edat màxima de jubilació forçosa.
c.- Estar en possessió d'alguna de la titulacions següents: arquitecte tècnic o de grau en enginyer d'edificació, o d'un títol equivalent que habiliti per exercir les funcions i atribucions de la professió d'arquitecte tècnic.
Els/les aspirants estrangers/es han d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.
Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
d.- Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques pròpies de la plaça per a la qual es convoca aquest procés de selecció.
e.- No estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració Pública.
f.- No estar afectat per cap dels motius d'incompatibilitat continguts a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, que es refereix al personal al servei de les administracions públiques.
g.- Acreditar el nivell C o equivalent, de coneixements de la llengua catalana, expedit per la Junta Permanent de Català.
h.- Els aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola n'han d'acreditar el coneixement.
Tots els requisits s'hauran de posseir en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies i gaudir dels mateixos fins al moment del nomenament.
En cas de no acreditar-se degudament en l'esmentada data tenir els coneixements de català i castellà exigits, podrà acreditar-se a través de les proves programades per a tal efecte dintre del procés selectiu.
3. Inici del procés selectiu. El procés de selecció s'iniciarà amb la convocatòria, que serà publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament. La convocatòria, juntament amb les bases del procés de selecció, es publicarà íntegrament al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de la Província. Un extracte de la convocatòria, amb la referència del Butlletí Oficial de la Província on s'han publicat les bases de selecció completes, es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, essent aquesta publicació la que marqui l'inici del termini de presentació d'instàncies.
4. Presentació de sol·licituds. Les persones interessades en prendre part a les proves han de presentar una instància, en la qual hauran de manifestar que coneixen i accepten aquestes bases i reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides per participar en el procés selectiu. Les instàncies, es dirigiran a l'Alcalde President i es presentaran al Registre general d'aquest Ajuntament (Plaça Ajuntament s/n 08522 Malla), o en qualsevol altra forma de les que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci de la convocatòria, que es publicarà en el BOP i en el DOGC, i per un termini de 20 dies naturals. {del 4 al 23 d'octubre de 2019, a.i.}  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia