jueves, 10 de octubre de 2019

10 places d' enginyeria de camins, canals i ports, i 3 places d' inspecció de seguretat nuclear i protecció radiològica (A1), del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya

Annex 1
Bases específiques
—1 Places, funcions, perfil professional i temari. 1.1 Descripció de les places. Es convoca el procés de selecció per proveir 3 places de lliure accés del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, inspecció de seguretat nuclear i protecció radiològica (grup A, subgrup A1).
Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.
—2 Requisits de participació A més dels requisits i les condicions de caràcter general que es preveuen en el punt 2 de les bases generals i en la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:
2.1 Titulació. Les persones que participin en aquest procés de selecció han d'estar en possessió d'un dels títols universitaris oficials següents: doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte o grau.
...
—3 Sol·licituds i pagament de la taxa Les sol·licituds s'han de tramitar en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC {del 10 d'octubre al 7 de novembre de 2019, a.i.}, de conformitat amb l'annex 4, a l'empara del que preveu l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en consonància amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.

Annex 1
Bases específiques
—1 Places, funcions, perfil professional i temari 1.1 Descripció de les places. Es convoca el procés de selecció per proveir 10 places de lliure accés del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyeria de camins, canals i ports (grup A, subgrup A1), una de les quals correspon al 10% addicional de places. De les places convocades, una es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
Si no es cobreix la plaça reservada s'acumularà a la resta de places.
Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.
—2 Requisits de participació. A més dels requisits i les condicions de caràcter general que es preveuen en el punt 2 de les bases generals i en la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:
2.1 Titulació. Les persones que participin en aquest procés de selecció han d'estar en possessió del títol universitari oficial d'enginyeria de camins, canals i ports o aquell que habiliti per a l'exercici de la professió reglada d'enginyeria de camins, canals i ports, segons el que estableixen les directives comunitàries.
...
—3 Sol·licituds i pagament de la taxa Les sol·licituds s'han de tramitar en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC {del 10 d'octubre al 7 de novembre de 2019, a.i.}, de conformitat amb l'annex 4 a l'empara del que preveu l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en consonància amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
politiquesdigitals.gencat.cat/ca

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia