viernes, 4 de octubre de 2019

borsa de personal tècnic superior en salut pública. Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

La Junta de Govern Local, en sessió de data 17 de setembre de 2019 aprova les bases i la convocatòria per la constitució d'una borsa de personal tècnic superior en salut pública.
Les bases per participar es poden consultar a al Butlletí Oficial de la Província del mateix dia en que es publica aquesta convocatòria, al tauler d'edictes i la pàgina web municipal: www.santcugat.cat.
Les sol·licituds per participar en les convocatòries es poden presentar a la seu electrònica de l'Ajuntament (Tràmits– Recursos Humans – Convocatòries d'Ocupació Pública–sol·licitar ) dins del termini improrrogable de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació. {del 5 al 24 d'octubre de 2019, a.i.}
La presidència de la Corporació dictarà resolució aprovant les llistes provisionals del personal aspirant que s'admet i s'exclou, que es publicarà a la pàgina web municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia