lunes, 7 de octubre de 2019

borsa de treball d'enginyer tècnic per a l'EPE Nostraigua. -Entitat Pública Empresarial Local Nostraigua -(Mont-roig del Camp-Tarragona)

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'ENGINYER TÈCNIC PER A L'ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL PER AL GESTIÓ DEL CICLE COMPLET DE L'AIGUA.
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
Exposició de motius:
Dins la relació de llocs de treball de l'EPE PER LA GESTIÓ DEL CICLE COMPLET DE L'AIGUA, d'ara en davant NOSTRAIGUA o l'Entitat, hi figuren les places de coordinador de l'Àrea Tècnica, de responsable d'Oficina Tècnica i de cap de Procés.
Aquestes places les han d'ocupar tècnics titulats que desenvolupin les següents funcions:
- Gestió dels recursos d'aigua disponibles.
- Adaptació de les instal·lacions de captació a les seves necessitats.
- Programació de les aportacions d'aigua a la xarxa de distribució.
- Identificació de les problemàtiques de les infraestructures del servei i proposta de resolució.
- Manteniment de plànols i inventari de les instal·lacions del servei.
...
Definició:
La convocatòria té per objecte la selecció de candidats/es per formar part d'una borsa de treball d'enginyers tècnics, amb caràcter temporal, per tal de cobrir les necessitats de recursos humans de Nostraigua que es puguin produir en qualsevol de les categories de la plantilla de l'Entitat que puguin ocupar.
- Denominació lloc de treball: ENGINYER TÈCNIC
- Adscripció: ÀREA TÈCNICA
- Règim jurídic: LABORAL
- Grup de classificació: GRUP i NIVELL 5
- Retribució: segons conveni
El procés selectiu es regirà per les bases generals dels processos selectius de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp publicades al BOP Tarragona núm. 63 de 14 de març de 2008
2. REQUISITS DELS / LES ASPIRANTS:
Per prendre part en aquesta convocatòria, els/les aspirants han de complir, a més dels expressament establerts en les Bases Generals que han de regir les proves selectives per a la selecció de les places, els requisits específics següents
   a) Ser ciutadà de la Unió Europea o dels Estats en els quals, en virtut dels Tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes en què aquesta es troba definida al Tractat constitutiu de la Unió Europea.
Les previsions del paràgraf anterior seran d'aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres Estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
  b) Estar en possessió del títol d'enginyer tècnic (o superior) o de grau equivalent en els termes que disposa la normativa vigent.
En cas de presentar una titulació considerada com equivalent, l'acreditació d'aquesta equivalència anirà a càrrec de la persona aspirant.
Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
   c) Tenir coneixement de la llengua catalana i de llengua castellana. Pel que fa a la llengua catalana, el seu coneixement haurà de ser de nivell de nivell de suficiència, amb un nivell equiparable al certificat de nivell C1 de llengua catalana d'acord al marc europeu comú de referència per a les llengües, o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, i l'Ordre 228/2004, de 21 de juny, sobre títols, diplomes i certificats equivalents, de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix serà d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en el processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball en les Administracions Públiques de Catalunya de català de la Junta Permanent de Català.
En cas que no es pugui acreditar documentalment el nivell de català establert, l'aspirant haurà de realitzar una prova de català.
   - Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en què el castellà sigui llengua oficial hauran d'acreditar posseir coneixements de llengua castellana de nivell superior. L'acreditació d'aquest coneixement es realitzarà mitjançant la superació d'una prova o exercici, o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:
      - Certificat conforme han cursat la primària i/o la secundària i/o el batxillerat a l'Estat espanyol.
      - Diploma d'espanyol (nivell superior o nivell C2) que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
   d) Carnet de conduir B.
    e) Haver complert 18 anys d'edat en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
  f) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de las Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupació o càrrecs públics per resolució judicial, per l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinaria o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes de l'accés a l'ocupació pública.
   g) No estar afectat per cap dels motius d'incompatibilitat continguts en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Publiques, i la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.
   h) No patir cap malaltia ni discapacitat física o psíquica que impossibiliti el desenvolupament de les tasques pròpies de les places a cobrir.
   i) No tenir cap delicte de naturalesa sexual ni antecedents penals.
No obstant això, si durant els processos selectius els tribunals consideren que hi ha raons suficients, podran demanar a qualsevol dels/de les aspirants que acreditin el compliment de totes o alguna de les condicions i els requisits exigits.
4. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS  Els/les aspirants que desitgin prendre part en les proves selectives podran presentar la sol·licitud per alguna de les formes previstes a l'art. 16.4 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques, i en concret:
1. En suport paper:
En aquest cas, la sol·licitud, en model oficial i normalitzat, s'haurà d'imprimir. Es pot obtenir a la web https://mont-roig.cat/lajuntament/funcionament/recursos-humans/convocatories/ i es podrà presentar:
   - A les oficines de l'EPE per la Gestió del Cicle Complet de l'Aigua (NOSTRAIGUA) situades al carrer Riudoms, 21 de Mont-roig del Camp i avinguda Barcelona, 188, locals 19-20, de Miami Platja (en horari de 9.00 a 14.00 hores).
...
5. TERMINIS DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS El termini per lliurar la sol·licitud es de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 8 al 21 d'octubre de 2019, a.i.} o al BOPT, prenent com a referencia la darrera d'aquestes publicacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia