martes, 20 de diciembre de 2016

1 plaça d'Administratiu/iva (C1), del Consell Comarcal del Vallès Occidental

La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en sessió celebrada el dia 8 de novembre de 2016, per acord número 102/2016, va aprovar per unanimitat dels seus assistents, les bases i la convocatòria específica, per a la provisió, amb caràcter definitiu, d'una plaça d'administratiu/va, grup C, subgrup C1, escala administració general, subescala administrativa, vacant de la plantilla del personal funcionari del Consell Comarcal del Vallès Occidental, pel sistema de promoció interna i que figura a l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2016, aprovada per acord núm. 37/2016, de data 12 d'abril de 2016, de la Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de data 6 de maig de 2016 i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 7147 de data 14 de juny de 2016.
Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, tal i com determina la legislació vigent, les bases de selecció del procés selectiu mencionat anteriorment, ha estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de data 12 de desembre de 2016, i al taulell d'edictes de la Corporació. Les instàncies sol·licitant formar part en el procés selectiu es podran presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent a aquell que aparegui publicat l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en festiu, s'entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent {del 21 de desembre de 2016 al 9 de gener de 2017, a.i.}.
La qual cosa es fa pública per a general coneixement.  www.ccvoc.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia