jueves, 15 de diciembre de 2016

1 plaça de Tècnic/a d'Administració General -interí/ina- (A1). Ajuntament de Torelló (Barcelona)

Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 21 de novembre de 2016 es publiquen les bases específiques que regiran el procés selectiu per a la provisió d'una plaça de tècnic/a d'administració general en règim de funcionari/ària interí/ina:
FUNCIONARI/ÀRIA INTERÍ/INA
Denominació: Tècnic/a d'Administració General
Número de places: 1
Escala: Administració General
Subescala: Tècnica
Subgrup: A1
Nivell: 20
Modalitat de selecció: Concurs-oposició lliure
Les bases que regulen el procediment selectiu varen ser aprovades per resolució de l'alcalde de data 8 de novembre de 2016.
Les bases generals, que junt amb les específiques regulen aquests procés, estan aprovades per resolució de l'alcalde de data 7 d'agost de 2008 i publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona número 197, de 16 d'agost de 2008 (pàg. 76 a 82).
El termini de presentació d'instàncies finalitzarà transcorreguts vint dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 14 de desembre de 2016 al 2 de gener de 2017, a.i.}
La resta d'anuncis relacionats amb aquest procés de selecció es publicaran al tauler electrònic d'edictes de la Corporació i a la pàgina web de l'Ajuntament de Torelló http://www.ajtorello.cat .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia