sábado, 17 de diciembre de 2016

subvencions a la difusió del llibre i la lectura. (bases reguladores). Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

Article 1. Objecte i finalitat . 1. La present ordre estableix les bases reguladores que regiran el procediment de gestió i concessió de les subvencions destinades a la difusió del llibre i la lectura com a mitjà d’afavorir les iniciatives que suposen la difusió i promoció del sector del llibre valencià.
2. Seran objecte de les convocatòries de subvencions regulades per les presents bases les activitats següents:
a) Organització i realització d’activitats de difusió i promoció del llibre valencià realitzades per les associacions i col·lectius professionals de llibrers, llibrers d’ocasió, il·lustradors, tipògrafs i editors valencians.
b) Organització i realització d’activitats de difusió i promoció realitzades per associacions d’escriptors.
c) Organització i realització d’activitats de foment de la lectura realitzades per associacions del sector del llibre i la lectura diferents de les assenyalades en l’article 1.2 a) i 1.2 b).
d) Les despeses de funcionament generades per l’activitat de les associacions. Les despeses corresponents a les retribucions del personal dependents de les entitats beneficiàries es consideraran despeses de funcionament en tot cas.
e) La participació en les fires no internacionals del llibre de l’Estat espanyol.
f) L’organització, gestió i la participació en les fires del llibre, locals o generals, amb arrelament o repercussió i interés cultural a la Comunitat Valenciana.
g) L’organització, la gestió i la participació en les fires del llibre d’ocasió locals o generals, amb arrelament o repercussió i interés cultural a la Comunitat Valenciana.
Article 2. Supòsits exclosos
Article 3. Despeses subvencionables
Article 4. Requisits dels beneficiaris . 1. Podran obtindre la condició de beneficiaris les associacions o fundacions de llibrers, de llibrers d’ocasió, d’il·lustradors, de tipògrafs i d’editors, així com les associacions i fundacions d’escriptors o del sector del llibre i la lectura l’activitat de la qual es realitze en l’àmbit competencial de la Generalitat i complisquen les condicions següents:
a) ...
2. També podran ser beneficiaris els centres valencians en l’exterior regulats per la Llei 11/2007, de 20 de març, de la Generalitat, de comunitats de valencians en l’exterior, que estiguen registrats en el Registre de Centres Valencians en l’Exterior adscrit a la Direcció General de la Generalitat competent en matèria de comunitats de valencians en l’exterior, sempre que complisquen les condicions exigides en les bases d’aquesta convocatòria.
Article 5: Obligacions dels beneficiaris
Article 6. Sol·licituds i documentació
Article 7. Tramitació del procediment
Article 8. Valoració de les sol·licituds
Article 9. Resolució de la convocatòria
Article 10. Procediment de concessió
Article 11: Finançament de les activitats subvencionades
Article 12. Justificació de la subvenció
Article 13. Règim de pagament de la subvenció
Article 14. Reintegrament
Article 15. Compatibilitat amb altres subvencions i ingressos
Article 16. Pla de control
Article 17. Inspecció i control
Article 18. Infraccions i sancions administratives
Disposició addicional
Única. Habilitació competencial. S’autoritza la direcció general amb competències en matèria del llibre a dictar totes les instruccions que considere per a adoptar les mesures necessàries per a l’aplicació d’aquesta ordre i de les corresponents convocatòries, en l’àmbit de les seues competències.
Disposició final
Única. Entrada en vigor

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia