domingo, 18 de diciembre de 2016

5 places de facultatiu especialista en Psicologia Clínica (A1) d’institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

1. Normes generals 1.1. Es convoquen proves selectives pel torn d’accés lliure per a la provisió de 5 places vacants de personal estatutari del grup A1, facultatiu especialista en Psicologia Clínica d’institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.
1.2. El procés selectiu es durà a terme per mitjà del sistema de concurs oposició.
2. Requisits dels aspirants Les condicions per a ser admesos a les proves hauran de reunir-se en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió.
a) Requisits generals.
2.1. Tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol altre estat membre de la Unió Europea, així com d’aquells estats als quals, gràcies als tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s’aplique la lliure circulació de treballadors en els termes en què aquesta està definida en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea, o tindre aquest dret d’acord amb el que preveu el Decret 543/2001, de 18 de maig. Independentment de la seua nacionalitat, podran participar-hi el cònjuge de les persones espanyoles i de les persones nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea i, quan així ho preveja el corresponent tractat, el cònjuge dels nacionals d’algun estat en què s’aplique la llibertat de circulació dels treballadors, sempre que no estiguen separats de dret. Així mateix i amb les mateixes condicions que els cònjuges, podran participar-hi els descendents, i els del seu cònjuge, menors de 21 anys o majors d’aquesta edat dependents.
2.2. Haver fet els 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
2.3. Posseir el títol de facultatiu especialista en l’especialitat a què es pretén accedir dins del termini de sol·licituds especificat en aquesta convocatòria, o tindre complides les condicions per a obtenir-lo. En el cas de titulacions obtingudes en l’estranger, s’haurà d’estar en possessió de la credencial que n’acredite l’homologació.
2.4. Tindre la capacitat funcional necessària per a l’exercici de les tasques que es deriven del nomenament corresponent; aquesta capacitat s’haurà d’acreditar en el termini requerit en aquesta convocatòria mitjançant un certificat mèdic, i la presa de possessió quedarà supeditada a la superació d’aquest requisit.
2.6. Haver ingressat la taxa de participació, en el cas de no estar-ne exempt, segons s’especifica en la base 3 d’aquesta convocatòria. 2.7. No ostentar cap plaça en propietat de la mateixa categoria i especialitat en el Sistema Nacional de Salut. b) Moment en què s’ha d’acreditar el compliment dels requisits per a concursar. La documentació que acredite els requisits per a participar en la quota de persones amb diversitat funcional, així com, per a l’exempció o minoració de la taxa de participació, ser membre de família nombrosa general o especial, o de família monoparental general o especial, o víctima de violència sobre la dona, s’haurà d’aportar físicament durant el termini de presentació de sol·licituds en els registres especificats en la base 3.2, mitjançant l’entrega de la fotocòpia compulsada de l’anvers i el revers d’aquesta. La resta de requisits s’hauran d’acreditar també per mitjà de fotocòpia degudament compulsada de l’anvers i el revers de cada document, i s’hauran d’aportar dins del termini establit en la base 6.5 d’aquesta resolució, després de la superació del concurs oposició.
3. Sol·licituds 3.1. Abans d’omplir la sol·licitud, l’aspirant trobarà un desplegable amb les categories o especialitats convocades. En el desplegable haurà de triar la categoria o especialitat pel torn lliure o, si és el cas, la categoria o especialitat per promoció interna. Els aspirants només podran participar a través d’un dels dos sistemes d’accés assenyalats. La quota de persones amb diversitat funcional només estarà inclosa en el sistema d’accés pel torn lliure.
3.2. Les persones interessades a participar en el concurs oposició hauran d’omplir la sol·licitud que hi ha en la pàgina oficial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, www.san.gva.es, seguint les instruccions que hi apareixen. En el cas que la persona participant dispose de certificat digital, a través de la pàgina oficial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública podrà omplir la sol·licitud, pagar les taxes de participació en cas de no estar-ne exempta i registrar la sol·licitud per via telemàtica.
...
3.4. El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acabarà el mateix dia del mes següent a aquell en què s’haja publicat. Si fóra inhàbil, el termini finalitzarà el dia hàbil següent. En el cas que no hi haja dia equivalent en el mes següent a la publicació, el termini finalitzarà l’últim dia del mes següent al de publicació de la convocatòria. {del 14 de desembre del 2016 al 13 de gener de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia