lunes, 19 de diciembre de 2016

ajudes a consells locals de la joventut per a l’any 2016. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

BDNS (Identif.): 325273
De conformitat amb el que preveuen els articles 18.2 i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions:
Primer. Beneficiaris Podran sol·licitar les subvencions els consells locals de la joventut i els consells d’àmbit territorial superior al del municipi, degudament constituïts i inscrits en el Registre de Consells Territorials de Joventut de la Comunitat Valenciana.
Segon. Objecte Les ajudes que es convoquen estan destinades a finançar les despeses corrents dels programes anuals d’activitats a desenvolupar, durant l’exercici a què s’aplica la subvenció, pels consells locals de la joventut i els consells d’àmbit territorial superior al del municipi degudament constituïts.
Tercer. Bases reguladores Les bases de la convocatòria d’aquestes subvencions es troben publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7921, de 21 de novembre de 2016.
Quart. Import L’import de la línia de subvenció és de 45.000 euros, de conformitat amb allò que s’ha previst per la Llei de pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2016.
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 20 de desembre de 2016 al 3 de gener de 2017, a.i.}
Sisé. Altres dades La sol·licitud s’haurà d’efectuar en el model d’instància que figura annex a la resolució de convocatòria, a què també es podrà accedir a través de la pàgina web de l’IVAJ.GVA JOVE (www.gva.jove.es).
La documentació a aportar és la prevista en el punt setè de la resolució de convocatòria.
La valoració de les sol·licituds es realitzarà d’acord amb els criteris establits en l’article 6 de l’annex I de l’Ordre 19/2016, de 16 de novembre, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’estableixen les bases reguladores de la concessió d’ajudes en matèria de joventut.
El procediment de concessió d’aquestes ajudes serà el de concurrència competitiva, de manera que l’import de la línia de subvenció es distribuirà de manera proporcional a la puntuació obtinguda pels sol·licitants que en reunisquen els requisits.
-------------------
La convocatòria a què fa referència aquest extracte pot consultar-se en aquest diari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia