miércoles, 7 de diciembre de 2016

2 places de tècnic/a mitjà/ana d'administració especial . Diputació de Tarragona

Diputació de Tarragona  ANUNCI sobre selecció de places de funcionari de carrera.
En el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona núm. 207, de 31 d'octubre de 2016, es publiquen íntegrament les Bases específiques i la convocatòria que han de regir la selecció de la plaça següent:
- Convocatòria 15/031 per a la selecció, mitjançant concurs oposició, d'una plaça de tècnic/a mitjà/ana d'administració especial adscrita a l'Àrea del Gabinet de Presidència i Planificació – Projectes Europeus i Regió del Coneixement – Unitat de Projectes i Gestió Econòmica, torn lliure.
En el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona núm. 206, de 28 d'octubre de 2016, es publiquen íntegrament les Bases específiques i les convocatòries que han de regir la selecció de les places següents:
- Convocatòria 15/033 per a la selecció, mitjançant concurs oposició, d'una plaça tècnic/a mitjà/ana d'administració especial adscrita a l'àrea de Serveis Interns – Contractació, Aprovisionaments i Expropiacions, torn lliure.
Els terminis per a la presentació de sol·licituds comencen l'endemà de la publicació de les convocatòries en el Butlletí Oficial de la Província i finalitzen al cap de vint dies comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 6 de desembre al }
Els anuncis successius relatius a aquestes convocatòries es publicaran únicament al tauler d'anuncis de la corporació, en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (http://ebop.altanet.org) i a la pàgina web www.diputaciodetarragona.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia