viernes, 26 de mayo de 2017

ajudes del Programa de suport a la implantació de l'informe d'avaluació de l'edifici. Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

BDNS (identif.): 347716. 
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b I 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions. http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans 
Primer. Objecte. Convocar per a l’exercici 2017 les subvencions regulades en l’Ordre 7/2017, de 21 d’abril, de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per la qual s’aproven les bases reguladores del Programa de suport a la implantació de l’informe d’avaluació de l’edifici. 
Segon. Bases reguladores. Les bases reguladores s’inclouen en l’Ordre 7/2017, de 21 d’abril, de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per la qual s’aproven les bases reguladores del Programa de suport a la implantació de l’informe d’avaluació de l’edifici, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en data 2 de maig de 2017.
http://xsapps-api.xtremesoft.net/media/ive/content/posts/renhata/consejos/REGFOM.jpgQuart. Parts beneficiàries i condicions de la concessió de les ajudes. 1. Podran ser part beneficiàries d’aquestes ajudes les comunitats de propietaris, agrupacions de comunitats de propietaris o propietàries únics d’edificis de caràcter predominantment residencial, que hagueren registrat l’IEE després del 26 de juliol de 2016, segons model establit per la Direcció General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana. 
2. El procediment de concessió d’aquestes subvencions serà el de concurrència competitiva.
Cinqué. Termini i forma de presentació de sol·licituds. 1. El termini per a la presentació de la sol·licitud d’ajuda s’iniciarà a partir de l’endemà de la publicació de la present resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el dia 10 de juliol de 2017, inclusivament.
L’incompliment del termini de sol·licitud determinarà automàticament l’exclusió de la convocatòria.
2. El procediment de tramitació serà telemàtic, i es realitzarà segons s’estableix en l’Ordre 7/2017, de 21 d’abril, de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per la qual s’aproven les bases reguladores del Programa de suport a la implantació de l’informe d’avaluació de l’edifici, sense perjuí del que disposa la legislació reguladora del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
La convocatòria a què fa referència aquest extracte pot consultar-se en aquest diari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia