miércoles, 24 de mayo de 2017

XXXIV Concurs de Curtmetratges i el XXIX Concurs de Guions per a Curtmetratges, de l’Ajuntament de Quart de Poblet

BDNS (Identif.): 345926.
QUARTMETRATGES 2017
Bases del 34 Concurs de Curtmetratges
1. PARTICIPANTS: hi poden participar totes les persones realitzadores/directores de curts, nascudes o residents a la Comunitat Valenciana, amb un màxim de dues (2) obres.
2. SECCIONS DEL CONCURS
a) Ficció
b) Animació
c) Documental
3. REQUISITS DE LES OBRES Cada curt es presentarà individualment en arxiu digital (MPEG, MOV, MP4) no superior a 700 Mb per al visionat del Jurat. Si el curt és seleccionat, l’autor es compromet a presentar una còpia digital HD amb compressió d’alta qualitat per a la seua projecció pública. La duració no excedirà de 30 minuts. No s’admetran treballs realitzats abans de l’1 de gener de 2016 ni els presentats a aquest concurs en anteriors convocatòries.
4. PRESENTACIÓ DE LES OBRES: les obres es podran presentar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP València fins el 16 de juny de 2017 a través dels següents mitjans:
a) Personalment o per correu postal, junt amb el butlletí d’inscripció que s’adjunta i la fotocòpia del DNI en:
Casa de Cultura.
Plaça Valldecabres, 19.
46930 Quart de Poblet.
Tel.: 96 154 75 97
Horari de recepció: de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. El termini de recepció finalitzarà el dia 17 de juny a les 13 hores.
b) A través de la Plataforma MOVIBETA en el següent enllaç: http://tiny.cc/quartmetratges
...
Bases del 29 Concurs de Guions per a Curtmetratges
1. PARTICIPANTS: hi podran participar totes les persones nascudes o residents a la Comunitat Valenciana.
2. REQUISITS DE LES OBRES: el tema dels guions serà lliure, no s’hauran presentat en edicions anteriors d’aquest certamen, ni tampoc emprat en cap producció anterior. (Sols es valorarà el guió literari). Només pel fet de participar en aquest concurs, els autors o autores reconeixen estar en possessió del copyrigth, i per tant disposar dels drets d’autor.
3. PRESENTACIÓ DE LES OBRES: Cada autor o autora podrà presentar com a màxim dos (2) guions en format digital editable *.doc o *.rtf, els quals s’enviaran a:
Casa de Cultura.
Plaça Valldecabres, 19.
46930 Quart de Poblet.
Tel.: (96) 154 75 97 Junt a la còpia en format digital s’adjuntarà una imatge en format *.jpg d’alta resolució representativa de cada treball per a ús promocional i quatre (4) còpies impreses del guió. La recepció de les obres es realitzarà des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP València fins el 16 de juny de 2017.
Horari de recepció: De dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. El termini de recepció finalitzarà el dia 16 de juny a les 13 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia