jueves, 25 de mayo de 2017

ajudes a les agrupacions de defensa sanitària ramaderes per a l'exercici 2017. Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

BDNS (identif.): 347452.
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Beneficiaris. Les agrupacions de defensa sanitària ramaderes (ADSR) oficialment reconegudes per l'òrgan competent en matèria de ramaderia, integrades per explotacions ramaderes que complisquen els requisits que es preveuen en l'article 2 de l'Ordre 10/2015, de 18 de desembre, i que estiguen inscrites en el Registre Nacional d'Agrupacions de Defensa Sanitària Ramaderes amb anterioritat al començament del termini de presentació de sol·licituds.
Segon. Objecte. Concessió i pagament de les ajudes destinades a la compensació dels costos de les actuacions de prevenció, control, lluita o eradicació de malalties dels animals que realitzen les agrupacions de defensa sanitària ramaderes en execució, en primer lloc, del programa sanitari mínim i els programes sanitaris específics aprovats mitjançant Resolució de 22 de desembre de 2016, del director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, per la qual s'aprova el Programa anual Zoosanitari per a 2017 a la Comunitat Valenciana; i en segon lloc, dels programes voluntaris de l'annex I de l'Ordre 10/2015, de 18 de desembre.
Tercer. Bases reguladores. Ordre 10/2015, de 18 de desembre, de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per la qual es regula la concessió de les ajudes destinades a les agrupacions de defensa sanitària ramaderes, i per la qual s'aproven determinats programes sanitaris voluntaris modificada per l'Ordre 4/2017, de 31 de gener, de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.
Quart. Quantia. L'import màxim de l'ajuda serà de 20.000 € per a les ADSR de bestiar oví, caprí i porcí, i de 15.000 € per a la resta d'ADSR, sense sobrepassar en cap cas el límit resultant de multiplicar els mòduls que es detallen a continuació pel nombre d'explotacions integrants de cada ADSR, i les unitats de bestiar major (UBM) corresponents als seus censos i o/places que es troben en el Registre d'Explotacions Ramaderes (RERA), en data publicació de la convocatòria, calculats d'acord amb les equivalències detallades en l'annex III de l'Ordre 10/2015, de 18 de desembre.
Modulació de les ajudes
Boví:

35 € per cada explotació integrant en l'ADSR
2 € per UBM. Es consideraran les UBM corresponents al cens mitjà d'enceball en engreixadors independents, i al cens reproductor.
Oví i caprí
35 € per cada explotació integrant en l'ADSR
7 € per UBM. Es consideraran les UBM corresponents al cens de reproductores i any.
Porcí
35 € per cada explotació integrant en l'ADSR
1 € per UBM. Es consideraran les UBM corresponents a les places en engreixador independent i any, i al cens de reproductores i any.
Cunícola
35 € per cada explotació integrant en l'ADSR
30 € per UBM. Es consideraran les UBM corresponents al cens de reproductores i any.
Equí
35 € per cada explotació integrant en l'ADSR
3 € per UBM. Es consideraran les UBM corresponents al cens d'animals i any.
Apícola
9 € per cada explotació integrant en l'ADSR
0,85 € per UBM. Es consideraran les UBM corresponents al cens de ruscos i any.
Les actuacions subvencionables seran les desenvolupades des de la data de presentació de la sol·licitud, fins al dia 30 de setembre de 2017.
Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds. Un mes a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 26 de maig al 26* de juny de 2017, a.i.}
Sisè. Data límit justificació. La despesa serà realitzada i justificada davant l'Administració fins al 15 d'octubre de 2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia