viernes, 26 de mayo de 2017

règim temporal de gaudi de la jornada reduïda de treball, aplicable al personal funcionari que presta serveis en l’Administració de la Generalitat

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques. ACORD de 19 de maig de 2017, del Consell, de ratificació de l’acord de la Mesa Sectorial de Funció Pública i CIVE sobre règim temporal de gaudi de la jornada reduïda de treball. [2017/4630] ACORDA Ratificar l’acord de la Mesa Sectorial de Funció Pública i CIVE, de 15 de maig de 2017, sobre règim temporal de gaudi de la jornada reduïda de treball, el contingut del qual figura com a annex a aquest acord.  
http://www.grupsimon.com/media/content/reduccion-jornada320160201.jpgANNEX  
Acord de la Mesa Sectorial de Funció Pública sobre règim temporal de gaudi de la jornada reduïda de treball 
Primer. Àmbit de l’acord
1. Àmbit personal. L’acord serà aplicable al personal funcionari que presta serveis en l’Administració de la Generalitat les condicions de treball del qual s’acorden amb els seus representants sindicals en la Mesa Sectorial de Funció Pública i la seua gestió està assignada a l’actual Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.
2. Àmbit funcional
El present acord es refereix a les matèries que s’especifiquen en aquest i que han sigut objecte de negociació d’acord amb els articles 37 i 38 del TRLEBEP i l’article 154 de la LOGFPV.
3. Àmbit territorial
L’àmbit territorial està referit a tots i cada un dels centres i unitats de l’Administració de la Generalitat en què presta serveis el personal inclòs en l’àmbit d’aplicació d’aquest acord.
Quart. Objecte de l’acord Sense perjudici del que disposa la normativa estatal de caràcter bàsic respecte a la jornada general de treball, el present acord, pretén establir una ampliació del període de temps en què podrà realitzar-se la jornada reduïda de treball prevista en l’article 14 apartat 4, del Decret 175/2006, de 24 de novembre, del Consell, pel qual es regulen les condicions de treball del personal al servei de l’Administració del Consell. 
1. En aquest sentit, s’acorda que la jornada de treball del personal inclòs en l’àmbit d’aplicació d’aquest acord es reduirà en dues hores i mitja setmanals respecte a la general o especial que corresponga realitzar, durant els períodes següents
a) Des de l’1 de juny fins al 30 de setembre, ambdós inclosos. 
b) En les vacances escolars de Pasqua i Nadal. 
2. Totes les referències que el Decret 175/2006, de 24 de novembre, del Consell, pel qual es regulen les condicions de treball del personal al servei de l’Administració del Consell, efectue a la jornada de treball prevista en l’article 14.4, hauran d’entendre’s realitzades als nous períodes temporals que s’acorden en l’apartat anterior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia