jueves, 25 de mayo de 2017

ajudes destinades a la promoció de l'economia sostenible a la Comunitat Valenciana (finançament d'actuacions de foment i difusió de la cultura i pràctiques de les empreses socials i de l'economia del bé comú) per a l'exercici 2017. Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball,

BDNS (identif.): 347708.
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions:
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer. Objecte. Convocatòria d'ajudes destinades a la promoció de l'economia sostenible en la Comunitat Valenciana, a través del finançament d'actuacions de foment i difusió de la cultura i pràctiques de les empreses socials i de l'economia del bé comú realitzades durant l'exercici 2017.
Segon. Bases reguladores. Ordre 2/2017, d'1 de febrer, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'establixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes destinades a la promoció de l'economia sostenible (DOGV 7973, 06.02.2017), d'ara en avant, Ordre 2/2017.
Tercer. Entitats beneficiàries. Podran acollir-se a les ajudes que es convoquen les entitats següents:
a)
Associacions, fundacions i altres entitats i organitzacions sense ànim de lucre que tinguen entre els seus fins la promoció i foment dels principis vinculats a l'empresa social i/o de l'economia del bé comú.
b) Xicotetes i mitjanes empreses (pimes) amb personalitat jurídica pròpia que realitzen actuacions vinculades amb la implantació de la cultura i pràctica de l'empresa social i de l'economia del bé comú.
c) Centres, instituts i ens universitaris especialitzats que duguen a terme activitats d'investigació i/o formació especialitzada en matèries vinculades a l'economia sostenible, l'empresa social o l'economia del bé comú, ja tinguen personalitat jurídica pròpia, ja depenguen o es troben adscrits a una universitat.
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà a la publicació del present extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Sisé. Altres dades. 1. La tramitació del procediment serà telemàtica.
2. A les sol·licituds s'adjuntarà la documentació que s'especifica en l'article 6 de l'Ordre 2/2017, així com, si és el cas, la documentació acreditativa dels mèrits que corresponguen, d'acord amb el que disposa els articles 22 i següents de l'Ordre 2/2017, estant disponibles els models de sol·licitud, de fitxa d'entitat, memòries i declaracions responsables en www.gva.es, accedint a la Guia Prop, «Tràmits i serveis».
3. La justificació de les ajudes podrà realitzar-se fins al 31 d'octubre de 2017, en la forma prevista en l'article 13 de l'Ordre 2/2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia