jueves, 18 de mayo de 2017

ajudes en matèria d'energies renovables i biocarburants, amb càrrec al pressupost de l'exercici 2017. Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

(DOGV núm. 8042 de 18.05.2017) Ref. Base de dades 2017/4254
BDNS (identif): 346848.
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index   i en la pàgina web de l'IVACE: http://www.ivace.es
Primer. Entitats beneficiàries. Entitats o persones jurídiques, de naturalesa pública o privada, incloent-hi les agrupacions sense personalitat jurídica i les comunitats de béns, així com els empresaris individuals, depenent d'allò que s'ha establit en cada programa i actuació objecte d'ajuda.
Queden excloses les comunitats de regants com a beneficiàries de les actuacions d'energia solar fotovoltaica (aïllada de la xarxa), instal·lacions mixtes eòlica + fotovoltaica (aïllada de la xarxa) i energia eòlica (aïllada de la xarxa). No podran ser beneficiàries les empreses de serveis energètics (ESE), entesa com a tal tota aquella persona jurídica que proporcione serveis energètics en les instal·lacions o locals d'un usuari i afronte un cert grau de risc econòmic al fer-ho, excepte en el cas en què es duguen a terme instal·lacions centralitzades de producció i distribució d'energia tèrmica destinades a subministrar a més d'un usuari. En el cas d'empresaris/àries individuals l'actuació objecte d'ajuda haurà d'estar vinculada a l'exercici de la seua activitat econòmica.
Segon. Objecte. Ajudes per a l'impuls d'actuacions encaminades a l'explotació dels recursos energètics renovables i foment de l'ús dels biocarburants dins del marc del Pla d'energies renovables (PER) 2011-2020, amb càrrec al pressupost de l'IVACE de l'exercici 2017.
Les actuacions objectes d'ajuda classificades per programes podran ser les següents:
Programa d'energies renovables i biocarburants – aplicacions tèrmiques:
– Actuacions d'energia geotèrmica
– Actuacios d'energia solar tèrmica
– Actuacions de biomassa (aplicacions tèrmiques)
– Actuacions de biomassa (tractament en camp i cisternes de repartiment)
– Instal·lacions híbrides solar tèrmica + biomassa tèrmica
– Actuacions de biomassa (plantes de producció de pèl·lets/briquetes/estelles)
– Actuacions de biogàs (aplicacions tèrmiques)
– Actuacions de biocarburants (instal·lació o adaptació d'assortidors)
– Actuacions de biocarburants (plantes de producció)
Programa d'energies renovables i biocarburants – aplicacions elèctriques:
– Actuacions d'energia minihidràulica (aïllada de la xarxa)
– Actuacions d'energia solar fotovoltaica (aïllada de la xarxa)
– Actuacions d'energia eòlica (aïllada de la xarxa)
– Instal·lacions mixtes eòlica + fotovoltaica (aïllada de la xarxa)

Tercer. Bases reguladores. Ordre 19/2016, de 19 d'octubre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en matèria d'energies renovables i biocarburants (DOGV 7903, 25.10.2016).
Quart. Quantia. El pressupost total de la convocatòria serà d'1.450.000 euros. Les ajudes previstes per a les actuacions englobades en el Programa d'energies renovables i biocarburants – aplicacions tèrmiques comptaran amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en un percentatge del 50 % a través del Programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana vigent per al període 2014-2020.
Les ajudes tenen la consideració de subvenció i una intensitat de fins al 45 % del cost subvencionable del projecte. No obstant això, la intensitat d'ajuda podrà incrementar-se en fins a 10 punts percentuals per a les ajudes a les mitjanes empreses i en fins a 20 punts percentuals per a les ajudes a les xicotetes empreses, ajuntaments, entitats públiques i entitats i institucions sense ànim de lucre respecte de les seues activitats no econòmiques.
Cinqué. Termini de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i finalitzarà el 19 de juny de 2017 a les 24 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia