jueves, 2 de noviembre de 2017

borsa de tècnics/iques mitjans/anes de Turisme (A2), del Consell Insular d’Eivissa

Número de registre 11866 - Pàgines 34783-34790
Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Versió PDF 
Altres versions: Versió HTML 
---------------
Primera. Normes generals
1.1. És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa de tècnics/iques mitjans/anes de Turisme, grup A, subgrup A2, de l’article 76 del text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pertanyents a l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, per cobrir, interinament o temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina que siguin necessaris al Consell Insular d’Eivissa.
La jornada de treball d’aquestes places i llocs és de 37,5 hores setmanals, de dilluns a diumenge amb horari a concretar, amb dos dies de descans no necessàriament coincidents amb el cap de setmana i es requereix disponibilitat per viatjar.
1.2. Aquesta selecció es regirà pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic, en tot el que disposa en referència a l’accés a l’ocupació pública i l’adquisició de la relació de serveis; per les prescripcions contengudes en aquesta convocatòria específica, i per les bases generals que regiran les proves selectives per cobrir, interinament i amb caràcter urgent, places vacants de personal del Consell Insular d’Eivissa, publicades al BOCAIB núm. 75, del dia 23 de juny de 1992.
Segona. Requisits de les persones aspirants
A més de tots i cada un dels requisits exigits a les Bases generals que regiran les proves selectives per cobrir interinament i amb caràcter urgent, les places vacants de personal del Consell Insular d’Eivissa, les persones aspirants han de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds i durant el procés selectiu, els requisits següents:
a. Tenir la nacionalitat espanyola o alguna de les previstes a l’article 57 del text refós de la Llei de l’estatut bàsic de l’empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, que permeti l’accés a l’ocupació pública. En el supòsit que les persones aspirants no posseeixin la nacionalitat espanyola i del seu origen no es desprengui el coneixement de la llengua castellana, han d’acreditar-ne el coneixement mitjançant l’aportació del diploma d’espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d’octubre, pel qual es regulen “els diplomes d’espanyol com a llengua estrangera (DELE)” expedit per les entitats previstes o mitjançant l’acreditació que estan en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent al territori espanyol, o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti que tenen el nivell adequat de comprensió i d’expressió oral i escrita en aquesta llengua.
b. Tenir 16 anys d’edat complits i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c. No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitades de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, en el cas que haguessin estat separades o inhabilitades. En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
d. Haver satisfet els drets de participació en la forma establerta a la base tercera d’aquestes bases.
e. Tenir les capacitats i les aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per exercir les funcions de la plaça a proveir.
f. Estar en possessió del títol universitari, de diplomatura en turisme o grau de turisme o equivalent. En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, s’haurà de tenir la credencial que acrediti la seua homologació.
g. Acreditar el requisit de coneixements de llengua catalana, nivell B2 (nivell avançat), de conformitat amb el Decret 11/2017, de 24 de març, d’exigència dels coneixements de la llengua catalana en els procediments selectius d’accés a la funció pública per ocupar llocs de treball de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
Els coneixements de llengua catalana s’han d’acreditar mitjançant l’aportació d’un certificat corresponent a un nivell igual o superior al que exigeix el Decret 11/2017, expedit o reconegut com a equivalent o que estigui homologat per la Direcció General de Política Lingüística, o bé expedit per l’Escola Balear d’Administració Pública.
Tercera. Sol·licituds
3.1. Les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar la corresponent sol·licitud normalitzada que consta a l’Annex I d’aquestes bases i que estarà disponible a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa.
3.2. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Registre General del Consell Insular d’Eivissa, en el Registre dels ajuntaments de Sant Antoni de Portmany, Sant Joan de Labritja, Sant Josep de sa Talaia i Santa Eulària des Riu, ja que tenen signat l’oportú conveni d’integració de registres, o en la forma que determina l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
El termini de presentació de sol·licituds serà de set dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).{del 29 d'octubre al 8 de novembre de 2017, a.i.}
Les sol·licituds es dirigiran al Sr. President del Consell Insular d’Eivissa, av. d’Espanya, 49, 07800 Eivissa.
No presentar la sol·licitud en temps i forma suposarà l’exclusió de les persones aspirants.
3.3. Les persones aspirants hauran d’acompanyar a la sol·licitud el document acreditatiu d’haver abonat 24,04 euros per drets de participació, mitjançant model d’autoliquidació que figura a la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia