viernes, 27 de abril de 2018

5é Certamen «aMat» de Teatre amateur d'Oliva. Serveis Culturals. Ajuntament d'Oliva

Resultado de imagen de Concurs "Amat" de Teatre Amateur d'Oliva 2018.Anunci de l'Ajuntament d'Oliva sobre convocatòria pública del Concurs AMAT de Teatre Amateur d'Oliva 2018.
ANUNCI  [Viernes, 27 de Abril de 2018 - BOP-València 81]
L'Ajuntament d'Oliva fa pública la Convocatòria del Concurs "Amat" de Teatre Amateur d'Oliva 2018.
Les bases que regiran aquest concurs són les següents:
1. PARTICIPANTS. Podran participar tots els grups de teatre, sense ànim de lucre, que no tinguen estructura empresarial, tant independents com vinculats a tot tipus d'associacions, entitats o institucions culturals, socioculturals o lúdiques que representen obres en les quals el valencià siga el vehicle d'expressió artística i tinguen la seu social a la Comunitat Valenciana.
2. INSCRIPCIÓ. 2.1. Els grups hauran d'emplenar la fitxa d'inscripció i presentar-la o trametre-la a:
5é Certamen «aMat» de Teatre amateur d'Oliva
Serveis Culturals. Ajuntament d'Oliva
c/ Major, 12. 46780 Oliva
Tel. 962 850 255
Horari d'atenció al públic: de 09 a 14 hores, de dilluns a divendres
Correu-e: oliva.cultura@gmail.com
2.2. Un grup no podrà presentar cap obra que el mateix col·lectiu ja haja representat en una edició anterior.
2.3. Els grups que participen hauran d'aportar un DVD-vídeo, el text de l'obra que representaran i un dossier amb la memòria de les seues activitats. A més a més, la l'organització es reserva la possibilitat d'acordar amb els grups l'assistència a una representació o a un assaig general de l'obra.
2.4. Juntament amb la sol·licitud d'inscripció, tots els grups hauran de trametre una sinopsi de l'obra (màxim 10 línies); dues fotografies en suport digital (amb una resolució mínima de 300 dpi); el repartiment, la fitxa tècnica i un resum de l'historial del grup (màxim 10 línies); i amb caràcter obligatori, els permisos corresponents de la Societat General d'Autors i Editors, o de l'autor de l'obra, per representar l'obra que proposen, sense els quals no podran participar en el certamen.
2.5. El termini d'inscripció s'iniciarà el 9 d'abril i finalitzarà el 16 d'abril de 2018. A partir d'aquesta data es procedirà a la selecció dels grups participants.
3. SELECCIÓ. 3.1. Una Comissió de Selecció triarà, entre les propostes presentades, cinc grups participants i dos de reserva.
3.2. Els cinc grups seleccionats i els dos de reserva hauran de confirmar la seua participació en un termini màxim de 3 dies, des del moment en què se'ls comunique la selecció.
3.3. La retirada no justificada del certamen d'un grup seleccionat suposarà l'exclusió de la seua candidatura en edicions posteriors. A tal efecte, la decisió de la comissió organitzadora serà inapel·lable.
4. CATEGORIES. S'estableix una sola categoria per a totes les obres representades. Cada obra podrà constar d'un o més actes.
5. LLENGUA. 5.1. Totes les obres es representaran en valencià.
5.2. La documentació que cada grup trametrà al concurs haurà d'estar redactada en valencià.
5.3. El text de l'obra a representar haurà d'estar escrit o traduït al valencià dins del termini de recepció de propostes.
6. DATES, LLOC DE REPRESENTACIÓ DE LES OBRES I CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES DE L'ESPAI. 6.1. Les obres es representaran al Teatre Olímpia d'Oliva, situat al carrer Major núm. 18, els dies 4, 5, 11, 12 i 19 de maig de 2018.
6.2. El muntatge s'haurà d'adaptar a l'espai disponible per a l'escenari que té una amplària de 9 metres de boca per 5 d'alçada, una profunditat d'11 metres de fons i altres 6 metres d'alçada fins a les vares.
7. ASSAJOS. 7.1. Els grups podran disposar del local per assajar o realitzar el muntatge de l'obra que representaran, el mateix dia de la data d'actuació, a partir de les 09 hores.
7.2. L'Ajuntament d'Oliva posarà a l'abast dels grups seleccionats una relació amb la dotació tècnica de què disposa el Teatre Olímpia. Qualsevol necessitat que no aparega correrà per compte dels grups participants.
7.3. L'Ajuntament d'Oliva no disposa de personal auxiliar de càrrega i descàrrega per als grups que participen en el certamen.
8. RÈGIM DE CONCESSIÓ DELS PREMIS.
La concessió dels premis es realitzarà per mitjà del sistema de concurrència competitiva, a través de la Comissió de Selecció, que valorarà la fase de preselecció, i el Jurat Avaluador, que valorarà la fase final d'acord amb la documentació i actuació dels grups participants.
11. PREMIS.
11.1.
L'Ajuntament atorgarà un premi de 500 euros a quatre dels grups seleccionats per la Comissió de Selecció per passar a la fase de concurs, i un premi de 1.200 euros al guanyador del premi AMAT A LA MILLOR OBRA TEATRAL, atorgat pel Jurat Avaluador.
11.2. Tanmateix el Jurat Avaluador atorgarà els següents trofeus:
AMAT A LA MILLOR DIRECCIÓ
AMAT A LA MILLOR ACTRIU
AMAT AL MILLOR ACTOR
AMAT A LA MILLOR ACTRIU DE REPARTIMENT
AMAT AL MILLOR ACTOR DE REPARTIMENT
AMAT A LA MILLOR ESCENOGRAFIA
AMAT AL MILLOR ÚS DEL VALENCIÀ

11.3. La Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana concedirà una ajuda econòmica als grups participants, sempre que complisquen els requisits anteriors i estiguen federats en la mateixa entitat.
11.4. Tots els premis es pagaran per transferència bancària, prèvia presentació del full de tercers degudament emplenat per l'entitat bancària corresponent.
11.5. Les quantitats indicades en els diferents premis tindran la corresponent retenció aplicable, que legalment puga correspondre.
12. ACTE DE CLOENDA I LLIURAMENT DE PREMIS.
12.1.
Els premis i trofeus es faran públics i es lliuraran alhora en un acte a realitzar al Teatre Olímpia el dia 25 de maig de 2018.
12.2. Amb el propòsit de contribuir al coneixement i a la difusió pública del certamen, l'Ajuntament d'Oliva concertarà la representació d'un espectacle teatral a càrrec de l'Escola Municipal de Teatre, que serà estrenat en eixa data amb motiu de l'acte de cloenda i lliurament de premis.
12.3. Una vegada realitzat l'acte de cloenda i lliurament de premis, es comunicarà als mitjans de comunicació el veredicte del jurat.
13. ALTRES.
13.1
. L'Ajuntament d'Oliva es reserva el dret de reproduir fragments dels DVD-vídeo presentats per les companyies que participen i que resulten seleccionades, i de fotografiar algunes escenes de les obres que es representen, per contribuir a la promoció i difusió del certamen.
13.2. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases la resoldran de forma inapel·lable els Serveis Culturals de l'Ajuntament d'Oliva.
13.3. El fet de participar en el certamen comporta l'acceptació d'aquestes bases, i el seu incompliment serà motiu de desqualificació automàtica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia