martes, 24 de abril de 2018

Borsa de treball de Mediador/a Intercultural. Ajuntament de Xàtiva (La Costera-València)

Anunci de l'Ajuntament de Xàtiva sobre aprovació de la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball de mediador/a intercultural. Expedient 1866/2018.
ANUNCI
Posem en coneixement que l'Ajuntament de Xàtiva té la necessitat de constituir una borsa de treball temporal, per a cobrir amb caracter urgent i temporal, llocs de treball de Mediador/a Intercultural.
Les funcions del lloc, els requisits, les sol·licituds i els mèrits a valorar es publicaran en la web municipal: http://www.xativa.es.
El termini de presentació de sol·licituds, serà de CINC DIES HÀBILS computats a partir de l'endemà a la publicació d'aquesta convocatòria en la web municipal i en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Xàtiva.
Els successius anuncis, referents a aquesta convocatòria es publicaran únicament en la web municipal i en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Xàtiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia