lunes, 30 de abril de 2018

Borsa de treball de Socorristes (C2). Ajuntament de Cocentaina.

Resultado de imagen de socorrista cocentainaAjuntament de Cocentaina. BASES BORSA DE TREBALL SOCORRISTES.
«4.- BASES I CONVOCATÒRIA BORSA DE TREBALL SOCORRISTES.
La Junta De Govern Local delegada, en la sessió ordinària del dia 18/04/2018, va adoptar, entre d'altres, l'acord següent:
Primer. Aprovar les bases per a la creació d'una nova borsa de treball de SOCORRISTES que s'adjunten com a annex a aquest acord.
Segon. D'acord amb les bases aprovades, aquestes es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.[Nº 81 de 30/04/2018] Una vegada publicades, per part de l'Alcaldia s'efectuarà la corresponent convocatòria pública, que es publicarà segons disposen les esmentades bases. 
«BASES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE SOCORRISTES PER A L'AJUNTAMENT DE COCENTAINA.
Primera.- De l'objecte de la convocatòria. 1.- És l'objecte de la present convocatòria la creació d'una borsa de treball de SOCORRISTES (grup C2) para futures contractacions, segons les necessitats de l'Ajuntament, amb caràcter de personal laboral i de durada determinada.
2.- Les bases de la present convocatòria es publicaran en el tauler d'edictes de la Casa Consistorial, en la seu electrònica municipal i en el BOP d'Alacant.[Nº 81 de 30/04/2018]
Tant la convocatòria com la resta d'anuncis es publicaran en el tauler d'edictes de la Casa Consistorial i en la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es).
A efectes informatius, tant les bases com la convocatòria, els decrets i tots els anuncis referents a aquest procés es publicaran també en la pàgina web municipal (www.cocentaina.es).
Segona.- De les condicions de les persones aspirants. 1.- Per a participar en aquesta borsa de treball és necessari:
a) Tenir nacionalitat espanyola o la ciutadania de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats en els quals siga aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores, per ser llocs de treball de caràcter laboral. A més de les anteriors, podran participar les altres persones estrangeres que tinguen la seua residència legal a Espanya i que disposen de documentació acreditativa de l'autorització per a accedir sense limitacions al mercat laboral, tot açò en els termes previstos en l'art. 57 del RD Legislatiu 5/2015, Text Refós Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Tenir compliments 16 anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, en ESO o equivalent o en condicions d'obtenir-lo en la data que finalitza el termini de presentació d'instàncies.
d) Estar en possessió de la titulació corresponent de socorrista aquàtic reconegut, verificat i/o homologat per l'òrgan corresponent de la Generalitat Valenciana. Aquest reconeixement, verificació i/o homologació haurà de ser acreditat per la persona aspirant.
i) No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedisca el normal acompliment de les seues funcions.
Els qui tinguen la condició de persones amb diversitat funcional, hauran d'acreditar l'aptitud per a l'exercici de les funcions corresponents a les places objecte de la present convocatòria, mitjançant dictamen expedit per un equip interprofessional competent. En un altre cas no seran admeses a aquesta borsa de treball. Tot açò amb respecte a l'establert en l'article 35 i següents del RD Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seua inclusió social.
f) No haver sigut separada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
g) No estar afectada per cap incompatibilitat o incapacitat per a prestar serveis en aquesta Administració Pública de conformitat amb el que estableixen les lleis.
Tercera.- De les sol·licituds. 1.- Les sol·licituds per a prendre part en aquest concurs es dirigiran a l’Alcaldia Presidència de la Corporació, podent utilitzar el model d'instància que figura en l'annex 2, que serà facilitat a les persones interessades que així ho desitgen en l'oficina d'informació i registre d'aquest Ajuntament, situada a la plaça de la Vila, 1 i també es podrà presentar a través de la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es) en l'apartat CIUTADANS - OCUPACIÓ.
2.- La presentació de sol·licituds haurà d'efectuar-se en el Registre General de l'Ajuntament de Cocentaina (SIC o registre electrònic) en el termini de 10 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el tauler d'anuncis de la Corporació i l'apartat Tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia