jueves, 19 de abril de 2018

XI Concurs Sona La Dipu Pop Rock per a 2018. Diputació Provincial de València

BDNS (Identif.): 393405.
ANUNCI
De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l`extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions
(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans):
Primer. Beneficiaris. Podran participar en el concurs els grups joves de la província de València que reunisquen, entre uns altres, els següents requisits:a) Almenys la meitat dels components del grup han de residir en la província de València.
b) Els components del grup han de tenir almenys 16 anys complits el dia 31 de març de 2018. Si hi ha components que tinguen entre 16 i 18 anys han de comptar amb el permís dels seus pares o representants legals.
c) El grup ha de tenir quatre o més temes originals en el repertori.
d) Els grups han de cedir a la Diputació de València els drets d`imatge del grup i d`explotació dels temes presentats al concurs, inclosa la comunicació pública a través d`internet.
Segon. Termini i lloc de presentació de sol·licituds.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, explicats a partir de l`endemà de la publicació de l`extracte de la convocatòria del concurs en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP).
La sol·licitud requerida es presentarà a través de la Seu electrònica de la Diputació de València, mitjançant el formulari de sol·licitud accessible en https://www.sede.dival.es/juventud utilitzant certificat digital.
En les bases del concurs, publicades en la pàgina web www.dival.es/juventud, figuren els requisits que haurà de reunir la sol·licitud i documentació que s`ha d`annexar a la mateixa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia