lunes, 21 de mayo de 2018

borsa d'ocupació de Aparellador/a / Arquitecte/a Tècnic/a, (A2). Ajuntament de L'Olleria

Resultado de imagen de COMARCA L'OlleriaAnunci de l'Ajuntament de L'Olleria sobre aprovació de les bases per a una borsa d'ocupació.
ANUNCI
Per Resolució d'Alcaldia numero 2018/594 de data 08-05-2018 es van aprovar les bases i la convocatòria per a la constitució d'una borsa d'ocupació de Aparellador/a / Arquitecte/a Tècnic/a, el text íntegre es troba publicat en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina web municipal (www.lolleria.org)
El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el B.O.P. de València. Si l'últim dia del termini fóra inhàbil o dissabte, s'entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.{del 22 de maig al 18 de juny de 2018, a.i.}
El que es fa public per a coneixement general.Anunci de l'Ajuntament de L'Olleria sobre aprovació de les bases per a una borsa d'ocupació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia