jueves, 17 de mayo de 2018

Premi Enric Valor de novel·la en valencià 2018, XXIV edició. Bases. Diputació d'Alacant.

Resultado de imagen de premi Enric Valor de novel·la en valencià 2018Diputació d'Alacant. BASES CONVOCATORIA PREMI ENRIC VALOR 2018 DE NOVEL·LA EN VALENCIÀ
La Diputació d'Alacant, per acord adoptat en la sessió ordinaria que va tenir lloc el 2 de maig de 2018 convoca el premi Enric Valor de novel·la en valencià 2018, corresponent a la XXIV edició, segons les bases següents:
B A S E S
“PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA EN VALENCIÀ 2018”

Primera. La Diputació d'Alacant convoca el premi Enric Valor de novel·la en valencià 2018, dotat amb vint mil euros, únic i indivisible.
Segona. Podran concórrer a aquest premi tots els escriptors que ho desitgen, excepte aquells que en quasevol any hagen estat guardonats amb aquest premi, amb novel·les originals i inèdites, de tema lliure, no premiades en altres concursos, escrites en valencià, i han de presentar-ne tres exemplars, mecanografiats, escrits a doble espai i per una o ambdues cares, amb la grandària de lletra Times New Roman del número 12, d'extensió no inferior a 150 fulls ni superior a 250 fulls, del tipus DIN-A4, que hauran de contenir almenys 25 línies per full i més de 60 caràcters per línia, tret de les excepcions lògiques derivades de l'aplicació d'alguns signes ortogràfics i de la pàgina corresponent al final de cada capítol.
L’obra també es podrà presentar en format digital (PDF) tot adjuntant a la sol·licitud de concurrència tres memòries USB o el/els CD amb el text de l’obra, i s’hi manten les mateixes característiques que s’hi indiquen al paràgraf anterior.
Tercera. Els originals hauran de presentar-se acompanyats d'una sol·licitud de participació en el premi, en la qual haurà de constar el nom, els cognoms, i l'adreça de l'autor o l’autora, el telèfon, si en té, i una fotocòpia del DNI. Si s'utilitza pseudònim, serà imprescindible adjuntar un sobre tancat amb les dades i el DNI sol·licitats, que s'obrirà si l'obra resulta premiada.
A més, caldrà acompanyar una declaració subscrita per l'autor o l’autora que garantesca que la novel·la és inèdita, que ha estat redactada abans de la data d´aprovació d´aquesta convocatòria, que no participa en cap altre concurs pendent de resolució ni ha estat premiada. En les obres que es presenten amb pseudònim, es podrà subscriure amb aquest pseudònim la declaració; ara bé en la plica esmentada en el paràgraf anterior, l'autor o l’autora signarà amb el nom i els cognoms propis, i s'haurà de fer responsable explícitament de l'exactitud de les afirmacions de la declaració al·ludida. Sense aquest requisit, fins i tot després d'obrir la plica, la novel·la no podrà ser premiada.
Quarta. Les obres, enquadernades o cosides, s'hauran d'enviar a la Diputació d'Alacant, Registre General, C/. Tucumán, núm. 8, 03005 Alacant, amb la indicació "Per al premi ENRIC VALOR DE NOVEL·LA EN VALENCIÀ 2018". La Diputació, sempre que siga possible, n'expedirà el rebut corresponent.
Cinquena. El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 30 de novembre de 2018. Es consideraran incloses dins d'aquest termini les obres que s'envien per correu i tinguen mata-segells d'origen d'aquesta data o anterior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia