sábado, 5 de mayo de 2018

Borses de treball: Treballador/a Social, Educador/a Social, Tècnic/a Auxiliar de Biblioteca, Oficial segona Enterrador, Oficial segona Conductor, Conserge, Auxiliar de Geriatria, Tècnic/a d'Administració General, Arquitecte/a. Ajuntament d'Arenys de Mar (Barcelona)

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR TEMPORALMENT VACANTS SOBREVINGUDES O SUBSTITUCIONS DE PERSONAL I ALTRES SUPÒSITS DE CONTRACTACIONS LABORALS TEMPORALS O DE NOMENAMENTS INTERINS, EN SUPÓSITS D'EXTRAORDINARIA I URGENT NECESSITAT PER A SECTORS PRIORITARIS I/O ESSENCIALS.
1.- Objecte de les bases. És objecte de la present convocatòria, la regulació de la selecció, d'acord amb el previst als arts. 10 i 11 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP), de les places que seguidament s'indiquen, per a la creació d'una borsa de treball per a substitucions i/o vacants sobrevingudes o altres supòsits de contractacions laborals temporals o de nomenaments interins:

PLANTILLA PERSONAL LABORAL

Categoria / Denominació
Grup Assimilat/Grup
Característiques
TREBALLADOR/A SOCIAL
A2
Annex 1
EDUCADOR/A SOCIAL
A2
Annex 2
TÈCNIC/A AUXILIAR DE BIBLIOTECA
C1
Annex 3
OFICIAL SEGONA ENTRERRADOR
C2
Annex 4
OFICIAL SEGONA CONDUCTOR
C2
Annex 5
AUXILIAR DE GERIATRIA
AP
Annex 6
CONSERGE
AP
Annex 7

PLANTILLA PERSONAL FUNCIONARI

Categoria / Denominació
 Grup Assimilat
Característiques
TECNIC/A D’ADMINISTRACIÓ GRAL (TAG)
A1
Annex 8
ARQUITECTE/A
A1
Annex 9

Les funcions, titulació acadèmica exigida i requisits específics exigits per concórrer a la convocatòria, es determinen en els annexos adjunts per cada una de les places.
Aquestes bases seran de compliment obligatori per a l'Ajuntament d'Arenys de Mar i per a totes aquelles persones que participin en el procés de selecció.
La publicació de la present convocatòria i bases es farà en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i s'anunciarà al DOGC i a la pàgina web de la corporació: www.arenysdemar.cat.
2.- Requisits dels/de les aspirants. Per a ser admès a la realització de les proves selectives als llocs convocats, serà necessari que els aspirants reuneixin a la data de finalització del termini per a la presentació d'instàncies els següents requisits i condicions, que hauran de mantenir durant el procés selectiu:
a) Ésser ciutadà/na espanyol/a, o nacional de qualsevol Estat membre de la Unió Europea o la d'un estat amb tractat internacional subscrit per la Unió Europea i ratificat per Espanya, al qual sigui aplicable la lliure circulació dels/les treballadors/es. També podran participar, en convocatòries de personal laboral, aquells estrangers/es amb residència legal a Espanya, de conformitat amb la legislació vigent.
b) Haver complert setze anys i no excedir de l'edat legal de jubilació forçosa abans del termini de presentació d'instàncies.
c) Estar en possessió de la titulació acadèmica específica indicada en l'Annex corresponent a cada plaça objecte d'aquesta convocatòria. En cas d'aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar l'homologació de la titulació exigida pel Ministeri d'Educació. Cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s'haurà d'adjuntar un certificat lliurat per l'òrgan competent que n'acrediti l'equivalència
d) Estar en possessió del nivell de coneixements de català indicat en l'Annex corresponent a cada plaça d'aquesta convocatòria, o en el seu defecte, superar el corresponent exercici on també s'indica el nivell requerit.
e) Els aspirants admesos en el procés selectiu que no tinguin nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, o en el seu defecte, superar el corresponent exercici, on també s'indica el nivell requerit.
f) Posseir la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc. Els aspirants que tinguin la condició de disminuïts hauran d'adjuntar a la instància el certificat de l'equip oficial de valoració de disminucions que depèn de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) que acrediti aquesta condició i la capacitat d'exercir les tasques pròpies de les places de la convocatòria. També hauran d'indicar les adaptacions necessàries per a realitzar els exercicis de la convocatòria en igualtat de condicions.
g) No estar afectat per cap dels motius d'incompatibilitat continguts en la Llei 53/1884, de 26 de desembre i la Llei 21/1987, de 26 de novembre, del Parlament de Catalunya, que es refereixen al personal al servei de les Administracions públiques.
h) No haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració Pública, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
i) En els supòsits de contractes laborals de relleu per jubilació parcial, els aspirants seleccionats hauran d'estar en situació d'atur en el moment de la contractació.
j) Haver satisfet les taxes d'examen fins a la data de finalització del termini de presentació d'instàncies.
3.- Presentació de sol·licituds. 3.1 Lloc i forma de presentació. Els/les aspirants que desitgin prendre part en el procediment selectiu hauran de presentar sol·licitud adreçada a l'alcaldia, en model normalitzat corresponent a cada plaça, en el Registre General de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Riera bisbe Pol, 8, un cop demanada cita prèvia a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà mitjançant el telèfon 93 7959900, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores.
Així mateix les instàncies també es podran presentar telemàticament mitjançant la seu electrònica de l'Ajuntament https://tramits.arenysdemar.cat o pels mitjans previstos a l'art. 16.4 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
En el cas dels aspirants que es presentin a més d'una de les categories laborals, hauran de presentar una sol·licitud per a cadascuna de les categories a les quals es presentin.
Els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent i, especialment la Llei Orgànica de Protecció de dades.
3.2 Drets d'examen Per poder prendre part en el procés selectiu, els aspirants han de satisfer els drets d'examen segons preveu la Ordenança Fiscal núm. 7 de l'Ajuntament d'Arenys de Mar vigent en el termini de presentació de sol·licituds i seran abonats a l'hora de presentar la sol·licitud, adjuntant a aquesta el corresponent resguard justificatiu. Aquests imports son:
- Categoria primera (titulació Subgrup A-1): 21,00€
- Categoria segona (titulació Subgrup A-2): 17,15€
- Categoria tercera (titulació Subgrup C-1): 12,65€
- Categoria quarta (titulació Subgrup C-2): 8,35€
- Categoria cinquena (AP): 4,25 €
3.3 Documentació a aportar. 3.3.1 A les instàncies es farà constar que es reuneix tots i cadascun dels requisits demanats en aquesta convocatòria i aniran acompanyades de la documentació següent:
a) Fotocòpia del DNI
b) Fotocòpia de la titulació exigida
c) Certificació acreditativa del nivell de català exigit, expedit pel centre oficial d'acord amb els criteris de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya d'acord amb la Base 6.1 c).
d) Acreditació de coneixements de llengua castellana per aquelles persones que no tinguin nacionalitat espanyola.
e) Documentació acreditativa d'haver satisfet les taxes d'examen
f) Documentació prevista a la base 3.5 si s'opta a la plaça del torn restringit de tècnic auxiliar biblioteca.
3.3.2 La documentació per a la fase de valoració de mèrits així com el currículum vitae, no serà necessari lliurar-la en el moment de presentar la sol·licitud. Els aspirants que superin les proves teòriques i pràctiques, seran requerits per a que en el termini màxim de 5 dies naturals, presentin telemàticament fotocòpies d'aquesta documentació en el Registre General de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Riera bisbe Pol, 8, un cop demanada cita prèvia a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà mitjançant el telèfon 93 7959900, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores. Tot i això, només es consideraran els mèrits al·legats dels quals ja s'estigués en possessió en la data finalització del període de presentació de sol·licituds, i mai els que s'hagin meritat amb posterioritat a aquesta data
3.4 Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el procés selectiu serà de 20 dies naturals comptats a partir del dia següent a de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 5 al 24 de maig de 2018, a.i.}
ANNEX 1
Denominació plaça: Treballador/a Social
Classe de personal: Laboral temporal
Període de prova:1 mes per contractacions inferiors a 6 mesos i 3 mesos en la resta
Grup assimilat: A2
Titulació requerida: Estar en possessió del títol de Grau/Diplomat universitari en Treball Social o equivalent. En aquest sentit també es podran presentar els professionals que, no tenint la titulació acadèmica universitària hagin obtingut l'habilitació professional expedida pel Col·legi Professional de treballadors socials.
Nivell de català requerit: Estar en possessió del certificat de nivell de Suficiència de català (C1) expedit per la Secretaria de Política Lingüística, superior o equivalent.
Nivell de castellà requerit per estrangers: Intermedi o equivalent.
Jornada: Completa o parcial d'acord amb la necessitat de la contractació
ANNEX 2
Denominació plaça: Educador/a Social
Classe de personal: Laboral temporal
Període de prova: 1 mes per contractacions inferiors a 6 mesos i 3 mesos en la resta
Grup assimilat: A2
Titulació requerida: Estar en possessió del títol de Grau/Diplomat universitari en Educació Social o equivalent. En aquest sentit també es podran presentar els professionals que, no tenint la titulació acadèmica universitària hagin obtingut l'habilitació professional expedida pel Col·legi Professional d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, d'acord amb el previst a la disposició transitòria quarta, de la Llei 15/1996 de creació d'aquest Col·legi professional.
Nivell de català requerit: Estar en possessió del certificat de nivell de Suficiència de català (C1) expedit per la Secretaria de Política Lingüística, superior o equivalent.
Nivell de castellà requerit per estrangers: Intermedi o equivalent.
Jornada: Completa o parcial d'acord amb la necessitat de la contractació
ANNEX 3
Denominació plaça: Tècnic/a Auxiliar de biblioteca
Classe de personal: Laboral temporal
Període de prova:1 mes per contractacions inferiors a 6 mesos i 3 mesos en la resta
Grup assimilat: C1
Titulació requerida: Estar en possessió del títol de Batxiller, FP II o equivalent.
Nivell de català requerit: Estar en possessió del certificat de nivell de Suficiència de català (C1) expedit per la Secretaria de Política Lingüística, superior o equivalent.
Nivell de castellà requerit per estrangers: Intermedi o equivalent.
Jornada: Completa o parcial d'acord amb la necessitat de la contractació
ANNEX 4
Denominació plaça: Oficial segona enterrador
Classe de personal: Laboral temporal
Període de prova: 1 mes per contractacions inferiors a 6 mesos i 3 mesos en la resta
Grup assimilat: C2
Titulació requerida: Estar en possessió, com a mínim, del títol de graduat escolar, graduat en ESO, FP de primer grau, cicle formatiu de grau mitjà o titulacions equivalents.
I a més:
Estar en possessió del permís de conduir B.
Nivell de català requerit: Elemental (Nivell B1), d'acord amb els criteris de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
Nivell de castellà requerit per estrangers: : Intermedi o equivalent
Jornada: Completa o parcial d'acord amb la necessitat de la contractació
ANNEX 5
Denominació plaça: Oficial segona Conductor
Classe de personal: Laboral temporal
Període de prova: 1 mes per contractacions inferiors a 6 mesos i 3 mesos en la resta
Grup assimilat: C2
Titulació requerida: Estar en possessió, com a mínim, del títol de graduat escolar, graduat en ESO, FP de primer grau, cicle formatiu de grau mitjà o titulacions equivalents.
I a més:
Estar en possessió del permís de conduir B i C
Nivell de català requerit: Elemental (Nivell B1), d'acord amb els criteris de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
Nivell de castellà requerit per estrangers: : Intermedi o equivalent
Jornada: Completa o parcial d'acord amb la necessitat de la contractació
ANNEX 6
Denominació plaça: Auxiliar de Geriatria
Classe de personal: Laboral Fix
Període de prova: 2 mesos
Grup assimilat: AP
Titulació requerida: Mòdul de grau mig d'atenció a les persones en situació de dependència o certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials o certificats de professionalitat equivalents o titulacions equivalents.
Nivell de català requerit: Elemental (Nivell B1), d'acord amb els criteris de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
Nivell de castellà requerit per estrangers: Intermedi.
Jornada: 40 hores setmanals, en règim de torns, inclosos festius segons el calendari laboral.
ANNEX 7
Denominació plaça: Conserge
Classe de personal: Laboral temporal
Període de prova: 1 mes
Grup assimilat: AP
Titulació requerida: Estar en possessió del permís de conduir B.
Nivell mínim de català requerit: Elemental (Nivell B1), d'acord amb els criteris de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
Nivell de castellà requerit per estrangers: Intermedi o equivalent
Jornada: Completa o parcial d'acord amb la necessitat de la contractació
ANNEX 8
Denominació: Tècnic/a d'Administració General
Classe de personal: Funcionari interí
Sistema de selecció: Concurs-oposició
Període de prova: 3 mesos
Grup: A-1, CD 28
Titulació acadèmica: Llicenciat/da en Dret, en Ciències Polítiques i de la Administració, en Sociologia, en Ciències Econòmiques, empresarials  o titulat/da de Grau corresponent.
Nivell de català requerit: Nivell de suficiència del català (nivell C1), de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, o equivalent.
Nivell de castellà requerit per estrangers: superior
Jornada: Ordinària de 37,5 hores setmanals.
ANNEX 9
Denominació: Arquitecte/a
Classe de personal: Funcionari interí
Sistema de selecció: Concurs-oposició
Període de prova: 3 mesos
Grup: A-1, CD 28
Titulació acadèmica: Llicenciat/da en arquitectura o titulat/da de Grau corresponent.
Nivell de català requerit: Nivell de suficiència del català (nivell C1), de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, o equivalent.
Nivell de castellà requerit per estrangers: superior
Jornada: Ordinària de 37,5 hores setmanals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia