miércoles, 9 de mayo de 2018

Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en Valencià - Ciutat de Dénia- Ajuntament de Denia.

BDNS(Identif.):397369
PREMI DE NARRATIVA INFANTIL-JUVENIL EN VALENCIÀ CIUTAT DE DÉNIA 2018

De conformitat amb el que disposen els articles 17.3b i 20.8a. de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, text complet que es podrà consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):
Primer. Beneficiaris:  Poden optar al premi tots els escriptors, qualsevol que siga la seua nacionalitat, que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys).
Segon. Objecte:  Foment de la cultura i de la promoció de la llengua valenciana.
Tercer. Bases:  Es poden consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions.
Quart. Quantia:  La dotació pressupostària destinada a aquestos premis és de 3.000 euros (tres mil euros), a càrrec de l'aplicació pressupostària 33220.48100 del Pressupost General de l'Ajuntament de Dénia per a l'exercici 2018, sobre els quals s'aplicaran els impostos i les retencions corresponents previstes en la legislació vigent.
Quint. Termini de presentació de sol·licituds:  Es podran presentar originals des del 24 de maig de 2018 fins al 23 de juliol de 2018.    www.denia.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia