viernes, 7 de septiembre de 2018

1 plaça de Tècnic A2 , Ajuntament del Vendrell (Baix Penedes-Tarragona)

2n.- Aprovar la convocatòria del procés selectiu, mitjançant concurs oposició lliure, per a la cobertura, amb caràcter interí, d'una plaça de tècnic A2 de la plantilla de personal funcionari d'aquest ajuntament, amb caràcter interí.
3r.- Publicar les bases íntegres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i donar-ne publicitat de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al tauler d'anuncis de la Corporació i al web municipal www.elvendrell.net.”
BASES QUE HAN DE REGIR EL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA PROVISIÓ D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC A2 DE LA PLANTILLA DE PERSONAL FUNCIONARI DE L'AJUNTAMENT DEL VENDRELL, AMB CARÀCTER INTERÍ.
Primera. Objecte de la convocatòria. Es objecte de les presents bases regular el procés selectiu per a la cobertura, en règim d'interinitat, d'una plaça de tècnic/a A2, escala d'administració especial, subescala tècnica grau mitjà, amb adscripció a la Regidoria de Serveis Públics
Al procés selectiu, li és d'aplicació el procediment de tramitació d'urgència, i es regirà, a més, per les bases generals publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques.
La plaça convocada tindrà una jornada de treball de 37,5 hores de mitjana en còmput setmanal, i estarà dotada amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la legislació vigent.
Segona. Requisits dels aspirants. Els aspirants hauran de reunir, d'acord amb la base tercera de les bases generals, els requisits específics següents:
Estar en possessió de diplomatura o Grau en arquitectura tècnica i edificació, en Enginyeria d'Obres Públiques, Enginyeria d'Edificació o equivalent.
Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat nivell C1 de català) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix és d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
Tercera. Presentació d'instàncies. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al DOGC, i atesa la urgència d'aquest procediment els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web muni cipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre gene ral de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-pública
També es podran presentar en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En el supòsit que l'aspirant es dirigeixi a qualsevol òrgan d'administració pública a presentar la seva sol·licitud i documentació, ho haurà de comunicar immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), dins el termini de presentació d'instàncies.
Les sol·licituds s'han de presentar donant compliment al previst a la base cinquena i sisena de les Bases Generals, en relació amb l'acreditació de requisits i mèrits, i aniran acompanyades d'un currículum vitae.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 27,40€ i han de ser satisfets prèviament pels aspirants, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud. Aquest pagament es podrà efectuar presencialment a les dependències del Servei d'Atenció al Ciutadà o mitjançant transferència bancària al compte de Caixabank ES98 2100 2726 7502 0005 4810 de l'Ajuntament del Vendrell, indicant nom i cognom de l'aspirant.
Amb la formalització i presentació de la instància corresponent per prendre part en la convocatòria els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que es derivin de la gestió i tramitació del procés selectiu, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Igualment, la formalització de la sol·licitud implica l'acceptació i coneixement del contingut d'aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia