jueves, 20 de septiembre de 2018

borsa de treball d'administratius d'Intervenció (especialitat de tècnic especialista en Administració i Finances). Ajuntament de Rafelcofer

Resultado de imagen de rafelcofer comarcaAnunci de l'Ajuntament de Rafelcofer sobre aprovació de bases i convocatoria de borsa de treball d'administratius d'Intervenció.
ANUNCI
Per Resolució d'Alcaldia de data 10 de setembre de 2018, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació per a posteriors contractacions laborals temporals per al grup professional 3 dins de l'especialitat de tècnic especialista en Administració i Finances.
En la pàgina web municipal www.rafelcofer.es i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament així com a la seu electrónica rafelcofer.sedelectronica.es apareixen íntegrament publicades les bases reguladores de la convocatòria per a la selecció de persones per a la constitució d'una borsa de treball per a posteriors contractacions laborals temporals per al grup professional 3 dins de l'especialitat de tècnic especialista en Administració i Finances, en els termes en què figuren en l'expedient.
El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils a comptar desde l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província. del 21 de setembre al 4 d'octubre de 2018, a.i.
Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es publicaran en la pàgina web i tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia