miércoles, 19 de septiembre de 2018

20 places del cos tècnic de gestors tributaris (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 232). Agència Tributària de Catalunya

Convocar el procés selectiu (amb número de registre de la convocatòria 232) per proveir 40 places del cos tècnic de gestors tributaris de la Generalitat de Catalunya (subgrup A2), de les quals 4 corresponen al 10% addicional, de conformitat amb el que contenen les bases específiques, que consten als annexos 1 i següents, i de les bases generals publicades per la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.6.2007), modificades per la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposi a les bases específiques.
Annex 1
Bases específiques
Base 1. Places, funcions, perfil professional i temari. 1.1 Descripció de les places. Es convoca el procés selectiu per proveir, mitjançant el sistema de concurs oposició, 40 places del cos tècnic de gestors tributaris (grup A, subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, que es distribueixen de la manera següent:
a) Torn de lliure accés: 20 places, de les quals 2 corresponen al 10% addicional, i una altra es reserva per als aspirants que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
b) Torn de promoció interna: 20 places, de les quals 2 corresponen al 10% addicional i una altra es reserva per als aspirants que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
Les places que no es cobreixin del torn de promoció interna s'acumularan al torn lliure, i a l'inrevés.
Les places reservades per a persones amb discapacitat en els respectius torns que no es cobreixin, s'acumularan a la resta de places del torn respectiu. En cas que continuïn quedant desertes, s'acumularan, en primer lloc, a les places reservades per a persones amb discapacitat en l'altre torn i, en segon lloc, a la resta de places d'aquest altre torn.
En el supòsit que alguna de les persones aspirants que participen per la via de reserva superi les proves i no obtingui plaça per aquesta via, i que la seva puntuació sigui superior a l'obtinguda per altres persones aspirants, s'inclourà, pel seu ordre de puntuació.
Les persones que prenguin part en aquesta convocatòria no poden participar en més d'un torn dels previstos anteriorment.
Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.
1.2 Funcions i perfil professional  Les funcions que corresponen al cos tècnic de gestors tributaris són les que consten a l'article 217.6.2 de la Llei 17/2017, d'1 d'agost, del Codi tributari de Catalunya.
El perfil de competències professionals del cos tècnic de gestors tributaris és el que consta a l'annex 2.
1.3 Temari. El temari sobre el qual versen les proves d'aquest procés selectiu és el que conté la Resolució ECO/325/2015, de 20 de febrer, de la presidenta de l'Agència Tributària de Catalunya, per la qual s'aprova i es fa públic el temari de les proves selectives per a l'accés al cos tècnic de gestors tributaris de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 6821, de 2.3.2015).
La normativa i els coneixements exigits als temaris són els vigents en la data de la realització dels exercicis i les proves d'aquest procés de selecció.
Base 2. Requisits i condicions de les persones participants en el procés selectiu. A més dels requisits i condicions establerts en la normativa de funció pública d'aplicació general, les persones participants han de complir els requisits següents:
2.1 Titulació. Estar en possessió de la titulació universitària oficial de diplomat de primer cicle, d'enginyer tècnic, d'arquitecte tècnic o un grau equivalent.
De conformitat amb el Reial decret 1272/2003, de 10 d'octubre, es considera equivalent a diplomat universitari haver superat els tres primers cursos complets dels estudis per a l'obtenció de qualsevol títol oficial de llicenciatura, arquitectura o enginyeria, o del primer cicle corresponent a aquests estudis, sempre que aquest primer cicle contingui una càrrega lectiva mínima de 180 crèdits.
2.2 Nivell de coneixements de llengua catalana. Posseir els coneixements de nivell de suficiència de català (C1) o superior, de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
2.3 Requisits específics de promoció interna ...
Base 3. Sol·licituds i taxa. 3.1 Presentació de les sol·licituds. Les sol·licituds s'han d'adreçar telemàticament al/a la president/a de l'Agència Tributària de Catalunya en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC, de conformitat amb el que es preveu a l'annex 3.
Amb la sol·licitud, la persona aspirant dona el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. Així mateix, dona el consentiment perquè l'òrgan convocant, l'òrgan gestor (Oficina de Selecció de Personal) i el Tribunal Qualificador facin les comprovacions pertinents i les acreditacions d'ofici a partir de les dades que consten en el Registre general de personal, en la base de dades de convocatòries de selecció, i a partir de les dades de què disposen les administracions públiques. Quan no es puguin verificar les dades, els aspirants hauran de presentar la documentació corresponent d'acord amb el que determinen aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia