lunes, 17 de septiembre de 2018

1 Tècnic Mitjà de Promoció Lingüistica, (A2). Bases. Ajuntament de Xàtiva.

Resultado de imagen de xativa comarcaAnunci de l'Ajuntament de Xàtiva sobre bases especifiques de proves selectives que regeixen la convocatòria per a la cobertura en propietat d'una plaça de tècnic mitjà de promoció lingüística, inclosa en el subgrup A2 de titulació, vacant en la plantilla de personal funcionari de l'ajuntament de xàtiva, mitjançant sistema selectiu de concurs oposició per torn lliure. Expedient 3218 /2018.
ANUNCI
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
1. És objecte de les presents bases la cobertura en propietat d'una plaça vacant i dotada pressupostàriament de Tècnic Mitjà de Promoció Lingüistica, inclosa en l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici de 2017, en el marc del procés de regularització d'ocupació temporal, mitjançant el sistema de concurs-oposició per torn lliure. 
Les caràcterístiques d'aquesta plaça són les següents:
Grup: A2; Classificació: Escala d'Administració Especial; Subescala: Serveis Especials; Classe: Comeses Especials; 
Nombre de vacants: Una
Denominació: Tècnic Mitjà de Promoció Lingüistica.
...
2. REQUISITS
Segons el que es disposa en la Llei 10/2010, de 9 de Juliol, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, així com en la Llei 17/1993, de 23 de desembre, sobre l'accés a determinats sectors de la Funció Pública dels nacionals dels altres Estats membres de la Unió Europea en relació amb l'article 56 del Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, per a ser admès a aquestes proves selectives serà necessari:
A) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que es disposa en l'article 57 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre. Ser espanyol/a o nacional d'un Estat membre de la Unió Europea o tindre la nacionalitat de qualsevol d'aquells Estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, siga aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores en els termes en què aquesta es troba definida en el tractat constitutiu de la Unió Europea.
B) Tenir complits setze anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
C) Estar en possessió del títol de Grau en Filologia Catalana, o condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies.
Es considerarà titulació habilitant, i per tant aptes, les titulacions universitàries de l'àmbit de la filologia catalana, iguals o superiors a l'exigida (Llicenciatura en Filologia Catalana, superació dels tres primers cursos de la Llicenciatura en Filologia Catalana) o equivalents.
En el cas de titulacions distintes de les relacionades o titulacions obtingudes en l'estranger, haurà d'estar-se en possessió de la credencial que acredite la seua homologació o equivalència.
En tot cas el certificat de l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant la certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas.
D) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'acompliment de les funcions de la plaça oferida.
E) No haver sigut separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les quals exercien en el cas del personal laboral, en el qual haguera sigut separat o inhabilitat. Tractant-se de persones nacionals d'altres Estats, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver sigut sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu Estat l'accés a l'ocupació pública
F) Estar en possessió del certificat acreditatiu o equivalent del nivell mitjà de Valencià (nivell C1) expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, o tenir complides les condicions per a obtenir-lo en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
En tot cas l'homologació haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant la resolució o certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas.
D'acord amb l'establit en el Reial decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seua inclusió social, en el present procés selectiu seran admeses les persones discapacitades en igualtat de condicions que els altres aspirants. Les condicions personals d'aptitud per a l'exercici de les funcions corresponents a la plaça objecte d'aquesta convocatòria s'acreditaran, si escau, mitjançant dictamen vinculant expedit per l'equip multiprofesional competent, que haurà de ser emès i acreditat amb anterioritat a la formalització, si escau, del corresponent contracte o nomenament, ja que en cas contrari, impedirà la formalització del mateix.
Els i les sol·licitants hauran de reunir les condicions i requisits exigits en la convocatòria en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i així ho faran constar en les mateixes.
3. FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES.
Les sol·licituds requerint prendre part en aquest concurs-oposició en les quals els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases per a la plaça que s'opte, es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l'Ajuntament de Xàtiva, havent de presentar-se en el termini de vint dies hàbils comptats a partir del següent de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia