miércoles, 2 de octubre de 2019

3 borses de treball temporal: una "borsa de psicologia/pedagogia", altra "borsa de tècnics/ques jurídics/ques i/o TAG" i altra "borsa d'administratius/ves" de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Resultado de imagen de Mancomunitat de la Ribera Alta- Anunci de la Mancomunitat de la Ribera Alta sobre aprovació de les bases aplicables a les convocatòries per a la constitució de tres borses de treball temporal: una borsa de psicologia/pedagogia, altra borsa de Tècnics/ques Jurídics/ques i/o TAG i altra borsa d'Administratius/ves.
ANUNCI
Mitjançant resolució de la Presidència de la Mancomunitat de data 3 de setembre de 2019, han estat aprovades las Bases específiques per a la creació de tres borses de treball temporal: una "borsa de psicologia/pedagogia", altra "borsa de tècnics/ques jurídics/ques i/o TAG" i altra "borsa d'administratius/ves" de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
El termini per a la presentació de sol·licituds de participació en el procés de selecció i constitució de la borsa és de 20 dies hàbils comptadors des de l'endemà de l' inserció d'este anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València. {del 2 al 30 d'octubre de 2019, a.i.}
Els drets d'examen a satisfer per a participar en el procés estan previstes en l'ordenança fiscal reguladora de la taxa pels drets d'examen d'esta Mancomunitat (publicada en el BOP de Valencia de data 19 de setembre de 2016).
Les bases específiques reguladores de la convocatòria i del procés de selecció estan a la disposició dels interessats en la pàgina web de la Mancomunitat: www.manra.org.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia