miércoles, 2 de octubre de 2019

Borsa de Treball temporal de llocs de treball d'Enginyer forestal i del medi natural de l'àrea d'urbanisme i medi ambient, (A2), de l'Ajuntament de Vallada (La Costera-València)

Resultado de imagen de comarca ValladaEdicte de l'Ajuntament de Vallada sobre convocatòria del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de treball temporal d'enginyer forestal i del medi natural de l'àrea d'urbanisme i medi ambient, mitjançant el sistema d'oposició.
EDICTE
Per Decret d'Alcaldia de 28 de d'agost de 2019, s'han aprovat les bases específiques que han de regir la convocatòria per a la creació d'una Borsa de Treball temporal de llocs de treball d'Enginyer forestal i del medi natural de l'àrea d'urbanisme i medi ambient, escala d'administració especial, grup A, subgrup A2, per a posteriors nomenaments com a funcionaris interins, mitjançant el sistema d'oposició. Les bases específiques íntegres i el model d'instància es troben publicades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament així com en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vallada.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació del present extracte en el BOP. {del 3 al 31 de octubre de 2019, a.i.} www.vallada.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia