jueves, 25 de noviembre de 2010

1 Auxiliar Administrativo, 1 Oficial de 2ª de Mantenimiento. Bases. EATIM-La Xara (Dènia)

ENTIDAD DE ÁMBITO TERRITORIAL INFERIOR AL MUNICIPIO. LA XARA.
-BASES PARA LA PROVISIÓN DEFINITIVA DE UNA PLAZA DE FUNCIONARIO, (AUXILIAR DE ADMINISTRACIÓN GENERAL). PÁGINA 38
-BASES PARA LA PROVISIÓN DEFINITIVA DE UNA PLAZA DE PERSONAL LABORAL (OFICIAL DE SEGUNDA DE MANTENIMIENTO). PÁGINA 42

L’Entitat d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi, (EATIM) de La Xara convoca proves selectives per a cobrir en propietat la plaça que seguidament es detalla, vacant en la plantilla de personal funcionari d’esta Administració, (Escala general, Subescala auxiliar, Subgrup C2) e inclosa en la seua Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2007.
PERSONAL FUNCIONARI
NÚM. PLACES 1 TORN : ACCÉS LLIURE DENOMINACIÓ: AUXILIAR D’ADMINISTRACIÓ GENERAL
Base tercera. Requisits dels aspirants
3.1. Per a poder participar en les proves que es convoquen, a més dels requisits addicionals que per a cada plaça es determinen en les bases específiques de cada convocatòria, els aspirants hauran de reunir els següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjuí d’allò disposat a l’article 57 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007, de 12 d’abril, i a l’article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, de Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, per a l’accés a l’ocupació pública per part de nacionals d’altres Estats.
b) Tindre complits setze anys i no excedir, al seu cas, l’edat màxima de jubilació forçosa, o aquella altra que puga establir-se per Llei.
c) Estar en possessió de la titulació exigida que per a cada una de les places es determine en les bases específiques de la convocatòria, o complides les condicions per a obtindrela en la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds de participació, excepció feta de l’accés a les agrupacions professionals funcionarials previstes a l’article 25 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, de Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
Base quarta. Sol·licituds
4.2. Òrgan al qual s’envien. Les sol·licituds es dirigeixen al President de l’EATIM de La Xara.
4.4. Lloc Les sol·licituds es presentaran en el Registre General de l’EATIM de La Xara, de dilluns a divendres, en horari d’oficina (de 9.00 a 14.00 hores), o en qualsevol dels llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, tenint en compte les modificacions introduïdes per la Llei 4/1999 de 13 de gener i en les condicions regulades allí.


BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EN LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A LA PROVISIÓ EN PROPIETAT D’UNA PLAÇA DE FUNCIONARI DE CARRERA, ESCALA GENERAL, SUBESCALA AUXILIAR, SUBGRUP C2 DE TITULACIÓ, (AUXILIAR D’ADMINISTRACIÓ GENERAL).
PRIMERA: PLAÇA CONVOCADA I SISTEMA DE SELECCIÓ.- Es convoca als interessats a cobrir en propietat, pel torn d’accés lliure, una plaça d’Auxiliar d’Administració General, vacant en la plantilla de personal funcionari d’esta Entitat, mitjançant el sistema de Concurs-oposició.
S’ha optat per eixe sistema vista la importància de la formació i l’experiència prèvia en tasques anàlogues, tenint en compte l’amplia diversitat de funcions assignades al lloc de treball, segons es detalla en l’Annex V d’estes Bases.
SEGONA: REQUISITS DELS CANDIDATS. Per a ser admés a la realització de les proves selectives, l’aspirant deurà reunir els requisits indicats a les Bases Genèriques, així com, d’acord amb l’article 76 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007, de 12 d’abril, deurà trobar-se almenys en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, (transitòriament, d’acord amb la Disposició Transitòria 3ª, punt 1, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, s’admeten les titulacions de Graduat Escolar, Formació Professional de Primer Grau o equivalent) o complides les condicions per a obtindre-lo en la data en què acabe el termini de presentació de instàncies.
Qui desitge participar-hi deurà sol·licitar-ho mitjançant instància, segons model que figura a l’Annex IV d’estes Bases, i que es facilitarà a les oficines de l’EATIM de La Xara.
La instància haurà de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’EATIM de la Xara, al carrer Major, 14-1r, CP 03709 La Xara, (Alacant), en el termini de vint dies naturals, comptats a partir de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat, en horari d’oficina, (de 9.00 a 14.00 hores).
Els aspirants deuran presentar, junt la instància, justificant d’haver abonat la quantitat de vint Euros, (20,00 €) en concepte de drets d’examen. Si el pagament s’ha efectuat mitjançant gir postal o telegràfic, es consignarà el número del gir. Els empleats de l’EATIM de La Xara resten exempts de l’abonament d’aquesta taxa, de conformitat amb l’article 35 F) del vigent Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l’Entitat, aplicable als funcionaris en virtut del principi de reciprocitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia