martes, 4 de enero de 2011

1 Agent de Desenvolupament Local -ADL- ( A2 ). Bases. Ajuntament de Pego

AYUNTAMIENTO PEGO. -BASES DE LA SELECCIÓ D´UN AGENT DE DESENVOLUPAMENT LOCAL PÀGINA 35
El Ayuntamiento de Pego convoca pruebas selectivas para cubrir una plaza de Agente de Desarrollo Local de la Oferta de Empleo Público de 2009, vacante en la plantilla de personal laboral de esta Corporación. Esta convocatoria se regirá por las bases aprobadas por Resolución de la Alcaldía-Presidencia de 20 de diciembre y que seguidamente se transcriben.
«BASES DE LA SELECCIÓ D’UN AGENT DE DESENVOLUPAMENT LOCAL
Primera. Objecte de la convocatòria.- És objecte d’aquestes bases la regulació del procediment selectiu i contractació laboral fixe d’una plaça d’Agent de Desenvolupament Local, vacant en la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Pego, i inclosa a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2009.
L’esmentada plaça està enquadrada en el subgrup A2 de classificació que contempla l’article 76 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Tercera. Condicions dels aspirants. Per a poder participar en aquest procediment, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Ser espanyol o nacional d’un dels restants estats membres de la Unió Europea; o d’aquells estats a què els siga aplicable la lliure circulació de treballadors segons els tractats internacionals celebrats per la Comunitat Europea i ratificats per Espanya; o ser cònjuge d’alguna persona en els casos anteriors, sempre que no estiguen separats de dret, as i com els seus descendents i els del seu cònjuge, siguen menors de 21 anys o majors de la dita edat dependents. Igualment les persones incloses en l’àmbit d’aplicació dels Tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els que s’aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes de l’apartat 1 de l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
b) Tindre complits 16 anys d’edat en l’últim dia del termini per a la presentació d’instàncies.
c) Estar en possessió de la titulació universitària de Diplomatura en Graduat Social o Relacions Laborals o en condicions d’obtenir-la el dia que finalitze el termini de presentació d’instàncies
d) No patir malaltia o defecte físic que impedisquen l’exercici de les funcions pròpies del càrrec.
e) No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari del servei de qualsevol Administració o ocupació pública, ni trobar-se inhabilitat penalment per a l’exercici de funcions
públiques.
Totes les condicions enumerades hauran de complir-se pels aspirants l’últim dia en què finalitze el termini de presentació d’instàncies, excepció feta de la detallada en la lletra e), que haurà de referir-se al moment de terminació de les proves selectives amb la publicació de la identitat de l’aspirant aprovat.
Quarta. Instàncies.- Les instàncies en què es sol·licita prendre part en aquest procediment es dirigiran al senyor Alcalde-President de l’Ajuntament, acompanyades de fotocòpia del DNI, fotocòpia del títol acadèmic exigit.
Els drets d’examen seran satisfets pels aspirants al presentar la sol·licitud i és fixen en 50 €, d’acord amb l’Ordenança Municipal reguladora de la Taxa de drets d’examen. L’impagament dels drets d’examen donarà lloc automàticament a l’exclusió de l’aspirant.
Els ingressos seran satisfets pels aspirants en la CAM en el compte corrent 2090 0023 09 0064000171 a nom de l’Ajuntament de Pego, o per mitjà de gir postal, segons preceptua la llei de procediment administratiu comú. El justificant de pagament de la taxa és realitzarà amb la impressió del segell de l’entitat bancària en la sol·licitud, o acompanyant còpia del resguard del gir postal, que haurà de presentar-se acompanyant la sol·licitud de participació en el procés selectiu.
Els aspirants hauran de sol·licitar la seua inscripció en el procés selectiu mitjançant instància que es dirigirà a la Presidència de la Corporació i es presentarà en el Registre General durant el termini de 20 dies naturals comptats a partir del següent a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat. Les instàncies podran presentarse en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. www.pego.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia