viernes, 31 de agosto de 2012

Ajudes per a la contractació de personal investigador en formació en fase postdoctoral, Programa VALi+d (APOST)

 Objecte.- L'objecte d'esta convocatòria és la concessió d'ajudes per a completar la formació de personal investigador doctor que desitge desenrotllar un projecte d'investigació en col·laboració amb universitats i centres d'investigació de prestigi internacional fora del sistema valencià de ciència i tecnologia.
Interessats/Sol·licitants.- Podrà sol·licitar estes ajudes el personal investigador doctor que haja obtingut el títol de doctor en les universitats valencianes.
Requeriments:
a) Haver obtingut el títol de doctor després de l'1 de gener de 2010.
b) Haver sigut persona beneficiària de les ajudes i beques per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, de les mateixes característiques que les establides en l'annex II i III, convocades per la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació,o per administracions i institucions públiques i finançades amb fons públics.
c) Residir a la Comunitat Valenciana.
El personal investigador doctor realitzarà la seua sol·licitud per mitjà d'algun dels centres d'investigació de la Comunitat Valenciana.
La sol·licitud haurà de ser avalada per personal investigador doctor que tinga vinculació estatutària o contractual en el centre d'investigació, en el moment de la sol·licitud, i l'haurà de mantindre almenys durant el període d'execució de l'ajuda. I, a més, haurà de ser investigador principal d'un projecte del Programa Prometeu de la Generalitat, o tindre reconegut un mínim de 2 trams d'avaluació positiva de l'activitat investigadora per la Comissió Nacional d'Avaluació de l'Activitat Investigadora (CNEAI), o haver finalitzat com a investigador principal un mínim de 2 projectes d'I+D del pla nacional o de programes marc de la Unió Europea, amb una duració superior a un any. Estos punts hauran de ser acreditats per la persona responsable en matèria d'investigació del centre d'investigació.
Només es podrà avalar un candidat o candidata.
La dita sol·licitud haurà de ser firmada pel representant legal del centre d'investigació. Si és el cas, el centre d'investigació beneficiari realitzarà un contracte laboral amb el personal investigador doctor sol·licitant de l'ajuda.
El projecte d'investigació serà presentat en col·laboració amb un centre d'investigació de fora del sistema valencià de ciència i tecnologia per mitjà de l'aval d'un investigador del dit centre.
No podran sol·licitar l'ajuda aquelles persones que hagen sigut beneficiàries d'esta en anteriors anualitats.
Quantia de l'ajuda / Procediment de pagament.- 1. La Generalitat aportarà 35.000 euros per any de contracte, que serà la quantitat mínima bruta que percebrà la persona contractada. A més, aportarà la quantitat necessària per a cobrir els costos socials del contracte
2. L'ajuda també inclourà una dotació addicional de fins a 2.000 euros, amb l'objectiu de finançar una assegurança d'accidents corporals, un assegurança de responsabilitat civil i, quan es tracte de països sense concert amb la Seguretat Social espanyola o quan les cobertures d'este concert siguen insuficients, una assegurança d'assistència mèdica l'àmbit de cobertura de la qual incloga el país de destinació. Este últim s'aplicarà igualment, si és el cas, al cònjuge i als fills de la persona beneficiària. Estes assegurances hauran de cobrir el període total de gaudi efectiu de l'estada. 
Quan s'ha de sol·licitar? / Termini de presentació.- El personal investigador presentarà la seua sol·licitud i la documentació requerida en els registres dels centres d'investigació on haja de tindre la seua vinculació des de l'1 fins al 20 de setembre de 2012.
En el cas que el centre d'investigació no dispose de registre d'entrada, la sol·licitud s'haurà de presentar també en un registre oficial dins del termini indicat.
Impresos associats
DURACIÓ DE LES AJUDES
La duració de les ajudes és de dos anys. La data d'inici dels contractes serà a partir de l'1 de gener de 2013.
El període d'estada en un centre de prestigi internacional serà d'un mínim de 12 mesos fins un màxim de 18 mesos. El dit centre serà diferent del centre d'investigació que contracte el personal investigador doctor beneficiari d'estes ajudes. A més, podrà realitzar una estada de 6 mesos com a màxim en una empresa de la Comunitat Valenciana per al desenrotllament d'un projecte d'innovació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia