lunes, 20 de agosto de 2012

subvencions que fomenten la subscripció i el manteniment de contractes indefinits a temps parcial d’alumnes majors de 18 anys que durant el curs acadèmic 2012-2013 cursen primer o segon curs de cicles formatius de Formació Professional Inicial de grau mitjà o superior en un centre educatiu ubicat a la Comunitat Valenciana.

Objecte. Esta orde té com a objecte l’establiment de subvencions que fomenten la subscripció i el manteniment de contractes indefinits a temps parcial d’alumnes majors de 18 anys que durant el curs acadèmic 2012-2013 cursen primer o segon curs de cicles formatius de Formació Professional Inicial de grau mitjà o superior en un centre educatiu ubicat a la Comunitat Valenciana.
Quantia de la subvenció. 1. La subscripció d’un contracte indefinit a temps parcial realitzada a partir de la publicació d’esta orde amb una persona que es matricule per primera vegada en el curs 2012-2013 en el primer o segon curs d’un cicle formatiu de Formació Professional Inicial se subvencionarà amb 3.500 euros.
2. Se subvencionarà amb 2.500 euros el manteniment del contracte indefinit amb una persona que es matricule per primera vegada en el segon curs del cicle formatiu corresponent en el cas que el contracte haja sigut objecte de subvenció en la convocatòria de l’exercici pressupostari precedent.
No és susceptible de subvenció el manteniment d’un contracte la formalització del qual haja sigut objecte de subvenció amb càrrec a una convocatòria anterior en ocasió de la primera matrícula en el segon curs del cicle formatiu.
3. El dret al cobrament efectiu de la subvenció es meritarà en el moment de concessió de la subvenció.
Beneficiaris. 1. Podran ser beneficiaris d’estes subvencions les empreses o entitats sense ànim de lucre de caràcter privat, les comunitats de béns o qualsevol altra unitat econòmica o patrimoni separat, en els termes establits en l’article 11.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, sempre que tinguen centres de treball radicats en la Comunitat Valenciana, en els quals hauran de prestar servicis els alumnes contractats.
Condicions. Els beneficiaris d’estes ajudes han de: 1. Formalitzar o mantindre, segons el supòsit subvencionable, un contracte de treball indefinit a temps parcial amb una persona major de 18 anys, sempre que es comprometa a permetre i facilitar que curse un cicle formatiu relacionat amb la prestació laboral objecte del contracte de treball. L’horari de treball haurà de ser compatible amb l’assistència
a classe del treballador.
2. Estar radicades a la Comunitat Valenciana, bé per tindre el domicili social o algun centre de treball en esta i que la prestació laboral s’exercisca en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.
Presentació de sol·licituds. 1. El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà l’endemà de la publicació d’esta orde [DOCV nº 6838, de 10.08.2012] i finalitzarà el 30 de setembre de 2012.
2. Les sol·licituds es presentaran en model normalitzat en el registre d’entrada de la Direcció General de Formació i Qualificació Professional, avinguda Navarro Reverter, núm. 2 de València, CP-46004, preferentment, sense perjuí de poder fer-ho en qualsevol altra de les formes establides en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, inclosa la presentació, si és el cas, a través del corresponent registre telemàtic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia