miércoles, 29 de agosto de 2012

VII Premi Cartografia i Territori Pare Tosca per a projectes de fi de carrera i treballs d’investigació sobre cartografia 3D, teledetecció i ordenació del territori. Institut Cartogràfic Valencià.

Únic.- Procedir a la convocatòria pública del VII Premi Cartografia i Territori Pare Tosca per a projectes de fi de carrera i treballs d’investigació sobre cartografia 3D, teledetecció i ordenació del territori, incloses les bases com a annex I de la present resolució.
ANNEX I
Bases per a la concessió del VII Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca, dirigit a reconéixer i estimular la creació tècnica, l’enginy i l’esforç en la realització de projectes de fi de carrera o treballs d’investigació relacionades amb la cartografia 3D, la teledetecció i l’ordenació del territori.
Primera. Objecte.- És objecte de la present resolució la convocatòria del VII Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca, dirigit a reconéixer i estimular la creació tècnica, l’enginy i l’esforç en la realització de projectes de fi de carrera o treballs d’investigació relacionades amb la cartografia 3D, la teledetecció i l’ordenació del territori.
Segona. Publicitat.- Esta convocatòria es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i serà remesa a les universitats de la Comunitat Valenciana, estant disponible a més en la pàgina web de l’ICV www.icv.gva.es.
Tercera. Condicions de participació.- Els participants hauran de complir els requisits previstos en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions i a més deuran:
a) Ser autors dels treballs que opten al premi.
b) Haver aprovat el corresponent projecte o treball d’investigació durant el curs acadèmic 2011-2012, en qualsevol de les universitats radicades a la Comunitat Valenciana.
El premiat haurà d’estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, de conformitat amb el que establix l’article 14.1.e de la Llei 38/2003 General de Subvencions, per a la qual cosa podrà autoritzar l’ICV perquè obtinga directament l’acreditació del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, a fi de simplificar i reduir les càrregues administratives en els procediments gestionats per l’administració de la Generalitat i el seu sector públic, de conformitat amb el que establix l’article 5 del Decret 165/2010, de 8 d’octubre, del Consell. En el cas de no reunir els requisits per a estar obligats a presentar les declaracions o documents a què es referixen les obligacions anteriors, aportarà la declaració responsable del dit fet.
Quarta. Contingut dels treballs.- Els projectes o treballs d’investigació hauran de versar sobre cartografia 3D, teledetecció o ordenació del territori i podran presentar-se en qualsevol de les dos llengües oficials de la Comunitat Valenciana.
Quinta. Requisits dels treballs.- 5.1. Els treballs hauran d’haver sigut prèviament aprovats per les respectives escoles o facultats universitàries.
5.2. Haver sigut realitzat per un autor que complisca els requisits inclosos en el punt 3, anterior.
5.3. No haver sigut prèviament publicat.
5.4. Es presentarà una còpia del projecte o tesi en format digital, en format PDF.
5.5. El treball es presentarà amb els mateixos formats i condicions amb els que ha obtingut en la seua escola o facultat universitària la validesa com a treball de fi de carrera, tesina, etc. No s’introduiran simplificacions ni ampliacions o cap addició.
5.6. Els treballs presentats en una altra llengua diferent de les oficials de la Comunitat Valenciana hauran de presentar-se degudament traduïts en la seua totalitat.
Sexta. Exclusions.- 6.1. Queden excloses les tesis doctorals, no així els treballs d’investigació de tercer cicle realitzats per a obtindre la suficiència investigadora.
6.2. Queden exclosos els treballs firmats col·legiadament per més d’un autor.
Sèptima. Presentació de sol·licituds, formalització i termini d’estes 7.1. Les sol·licituds per a optar al premi, segons model que figura com a annex II a la present resolució, podran presentar-se:
– En el Registre de l’ICV, siti en 46022 València, carrer de Santos Justo i Pastor 116, baixos, o en qualsevol de les dependències previstes en l’article 38, paràgraf quart, de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En este cas, els interessats hauran de remetre per mitjà de fax al número 963 425 951 de l’ICV, còpia de l’annex II, en què conste el segell i data de presentació en el registre oficial corresponent.
7.2. El termini de presentació s’estendrà des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, fins a l’1 de desembre de 2012.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia