viernes, 24 de agosto de 2012

borsa de treball per atendre substitucions, cobertura de llocs de treball vacants i necessitats temporals de la categoria de tècnics d'Educació Infantil, de l'Escola Infantil Municipal "Ames de Casa" . Ajuntament de Villanueva de Castellón (Ribera Alta-València)

Ajuntament de Villanueva de Castellón
Edicte de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón sobre aprovació de les bases de la convocatòria per a la formació d'una borsa de treball per atendre substitucions, cobertura de llocs de treball vacants i necessitats temporals de la categoria de tècnics d'Educació Infantil.
EDICTE
Per Resolució d'Alcaldia de 8 d'agost de 2012 es van aprovar les següents bases que regiran la convocatòria pública de concurs-oposició lliure per a la formació d'una borsa de treball per a efectuar les substitucions, la cobertura dels llocs de treball vacants i les necessitats temporals dels llocs tècnics d'educació infantil de l'Escola Infantil Municipal "Ames de Casa", de naturalesa laboral, amb caràcter urgent per l'ampliació de places al proper curs 2012/13.
BASE PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.- La present convocatòria té com a objecte la constitució d'una borsa de treball per a efectuar les substitucions, la cobertura dels llocs de treball vacants i les necessitats temporals dels llocs tècnics d'educació infantil de l'Escola Infantil Municipal "Ames de Casa", de naturalesa laboral, amb caràcter urgent per l'ampliació de places al proper curs 2012/13.
BASE SEGONA. NORMATIVA APLICABLE.- La present borsa de treball es regirà preferentment pel contingut de les presents bases i, en allò no previst, pel que disposa la normativa autonòmica, en particular, per l'Orde de 17 de gener de 2006 (DOCV 25-01-2006) i resta de normativa d'aplicació i al Reglament de 2006, prèvia adequació a la legalitat.
BASE TERCERA. REQUISITS
- Tindre la nacionalitat espanyola, o bé, ser nacional de qualsevol estat membre de la Unió Europea.
- Ser major de 16 anys segons la legislació civil espanyola.
- No patir malaltia o defecte psíquic que impedisca l'exercici de la professió.
- No haver estat separat del servei a l'Administració Pública en virtut d'expedient disciplinari ferm, ni estar inhabilitat o suspès per a l'exercici de funcions públiques.
- Estar en possessió del títol de Tècnic en Educació Infantil (FP II o cicle medi o superior).
- Estar en possessió del grau elemental de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent.
Els aspirants hauran de complir tots els requisits en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies.
 BASE CINQUENA. PROVES SELECTIVES.- El sistema de selecció serà el de concurs-oposició lliure, ...
BASE SISENA. SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS: FORMA I TERMINIS.- Les persones interessades a participar en la convocatòria hauran d'omplir i presentar el model d'instància corresponent que estarà a la seua disposició en oficines municipals així com en la web municipal, i adjuntar la documentació següent, original o compulsada:
- Pagament de la taxa en els termes de l'Ordenança en vigor (30,00 €), amb el model d'autoliquidació que facilitarà l'ajuntament. Es consideraran automàticament exclosos els interessats que no acrediten el pagament amb data anterior a la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
- Còpia compulsada del DNI
- Còpia compulsada de la titulació acadèmica
- Declaració responsable de no estar incurs en cap causa d'inhabilitació o haver estat separat del servei
- Certificat mèdic oficial en què s'acredite l'aptitud per a desenvolupar el lloc de treball.
El termini per a la presentació de les instàncies serà de DEU DIES NATURALS a partir de la data de publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València, al tauler d'anuncis de la Corporació i en la web municipal. {del 25 d'agost al 3 de setembre de 2012, a.i.}
BASE NOVENA. VIGÈNCIA.-La present borsa de treball tindrà una vigència de dos anys, i podrà ser prorrogada fins a un total de sis mesos més (trenta mesos total) en el cas que no fóra aprovada una borsa nova.    www.villanuevadecastellon.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia