viernes, 19 de mayo de 2017

12 borses de treball. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)

Primer. En l'anunci de 3 de maig de 2017, pel qual la Direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (d'ara en avant FGV) informava de la creació de 12 borses d'ocupació temporal, s'inclouen una sèrie de condicions particulars reguladores de cada una de les 12 borses que es pretén constituir.
En les dites condicions particulars apareixen diversos annexos, un dels quals, l'annex II, informa, per a cada una de les borses, de les exigències d'aptitud mèdica i psicològica que FGV té estipulades per a determinar si una persona pot ocupar els llocs de treball que es pretén atendre.
Revisada la redacció d'aquests annexos II, s'ha considerat que ha d'afegir-se a tots ells, en la descripció del reconeixement mèdic, el següent: «No patir malaltia i/o discapacitat física, psíquica i/o sensorial, ni prendre medicació o consumir drogues o substàncies que interferisquen en les capacitats necessàries per al desenvolupament del lloc a ocupar o que supose un risc per a la seua salut o la d'altres persones».
Així mateix, haurà de tindre's per no posada en els mencionats annexos l'expressió següent: «No patir malaltia mental».
Segon.
Com a conseqüència de tot això, es considera adequat prorrogar el termini de presentació de sol·licituds, que es fixa ara fins a les 24.00 hores del pròxim dia 28 de maig de 2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia