viernes, 19 de mayo de 2017

es fixa el nombre màxim d'alumnes per unitat en el nivell d'educació infantil (3 anys) en determinades localitats de la Comunitat Valenciana per al curs 2017-2018.

Article 1. Objecte. Aquesta ordre té per objecte regular el nombre màxim d'alumnat per aula, unitat o docent en el primer nivell del 2n cicle d'educació infantil (3 anys) en els centres públics i privats concertats que imparteixen ensenyaments d'aquesta etapa en determinats municipis de la Comunitat Valenciana.
Article 2. Nombre màxim d'alumnat. 1. En els municipis que figuren en l'annex únic d'aquesta ordre es fixa el nombre màxim d'alumnes per unitat d'escolarització en el primer nivell del 2n cicle d'educació infantil (3 anys).
2. Aquesta relació numèrica alumnat-docent tindrà vigència per a les unitats esmentades en el punt anterior durant els 9 cursos següents a la seua implantació. En conseqüència, afectarà l'alumnat matriculat en aquestes unitats fins que arribe a 6é d'educació primària, excepte en els casos en què es produïsca la permanència extraordinària d'un alumne o alumna de més d'un curs acadèmic en un mateix nivell.
Article 3. Determinació de vacants. 1. Per al procés d'admissió del curs 2017-2018, en cadascuna de les unitats en què s'escolaritze alumnat del primer nivell del 2n cicle d'educació infantil (3 anys) en els centres públics i privats concertats ubicats en els municipis que figuren en l'annex únic d'aquesta ordre, el nombre de vacants oferides no podrà ser, en cap cas, superior al nombre màxim que s'hi indica.
2. En aquestes unitats, durant els cursos següents i fins que l'alumnat matriculat arribe a 6é d'educació primària, els centres públics i privats concertats de les localitats que figuren en l'annex únic d'aquesta ordre només podran oferir vacants per al procés d'admissió en els nivells acadèmics següents sempre que el nombre total d'alumnat, comptant la matrícula i les vacants, siga el que s'indica en l'annex únic per a cada localitat.
3. Tot això sense perjudici del que es disposa en l'article 41.3 i en l'article 42 del Decret 40/2016, de 15 d'abril, del Consell, pel qual es regula l'admissió en els centres docents públics i privats concertats que imparteixen ensenyances d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat.
ANNEX
Nombre màxim d'alumnat per unitat d'escolarització en el primer nivell del 2n cicle d'educació infantil (3 anys)

PROVÍNCIA
LOCALITAT RÀTIO LOCALITAT

Alacant
Alcoi 23
Cocentaina 23
Elda 23
El Pinós 23
l'Alfàs del Pi 23
Monòver 23
Novelda 23
Petrer 23
Villena 23
Xàbia 23


Castelló
Borriana 23
Castelló de la Plana 23
Nules 23
Vila-real 23

Valencia
Alaquàs 23
Albaida 23
Albal 23
Algemesí 23
Alzira 23
Canals 23
Carcaixent 23
l'Alcúdia 23
Mislata 23
Oliva 23
Ontinyent 23
Quart de Poblet 23
Tavernes de la Valldigna 23
Villanueva de Castellón 23
Xàtiva 23
Xirivella 23

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia