viernes, 16 de junio de 2017

1 plaça d'Agent de la Policia Local (C1) - Bases-, de l' Ajuntament Els Poblets. (Marina Alta-Alacant)

PRIMER. Objecte de la Convocatòria. És objecte de les presents bases la provisió en propietat, mitjançant el sistema d'accés de torn lliure i a través del procediment de selecció d'oposició, d’una plaça vacant pertanyent a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Categoria d'Agent de Policia del Cos de la Policia Local del Municipi de Els Poblets. D'acord amb l'article 4 del Decret 88/2001, de 24 d'abril, del Govern Valencià, pel qual s'establixen les Bases i Criteris Generals Uniformes per a la Selecció, Promoció i Mobilitat de totes les escales i categories de les Policies Locals i Auxiliars de Policies Locals de la Comunitat Valenciana, l’esmentada plaça està adscrita a l'Escala Bàsica i s'enquadra en el Grup C, subgrup C1 segons l'article 76 del RD Legislatiu 5/2015 de 30 d’octubre . La plaça està inclosa en l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici de l'any 2.017, aprovada per acord de la Junta de Govern Local de data 11 d’abril de 2017, i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de Alacant núm. 76, de data 21 d’abril de 2017 , en la seu electrònica i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament. 
SEGON. Condicions d'admissió dels aspirants. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives , els aspirants deuran reunir els següents requisits en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies :
— Tindre la nacionalitat espanyola.
— Haver complit díhuit anys i no excedir l’edat máxima de jubilació forçosa.
— Estar en possessió del títol de Batxiller superior , Tècnic, Formació Professional de segon grau o equivalent , o complides les condicions per a obtindre-lo en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies ; l’homologació i/o equivalència de qualsevol títol deurà aportar-la la persona interessada, degudament acreditada per l’autoritat acadèmica competent
— No patir malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques contingut en l’Ordre de 23 de noviembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques per la qual s’estableixen els criteris mínims per a la selecció dels policíes locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i reconeixement mèdic, i tindre una estatura mínima d’1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
— No haver sigut separat del servei de qualsevol de les administracions públiques, en virtut d'expedient disciplinari, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.
— No tindre antecedents penals per delictes dolosos o tindre’ls cancel·lats.
— Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de les clases B i A que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 Kw o una relació potència/pes no superior a 0,16 Kw/kg.
Tots els requisits establits hauran de ser reunits pels aspirants el dia en què finalitze el termini per a la presentació d'instàncies de la corresponent convocatòria.
TERCER. Forma i termini de presentació d'instàncies. 3.1.- Les sol·licituds, requerint prendre part en les corresponents proves d'accés en què els aspirants declaran baix la seua responsabilitat que reunixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s'opte, es dirigiran a Alcalde-President de l'Ajuntament de Els Poblets, conforme al model oficial de sol·licitud (Annex I) i es presentaran en el Registre d'entrada d'aquest Ajuntament (presencial o electrònic en la seu electrònica www.elspoblets.sedelectronica.es) o bé en qualsevol de les formes previstes en l’article 16 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre , del Procediment Administratiu Comú. El termini de presentació d’instàncies será de 20 dies hàbils comptadors des del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de Comunitat Valenciana, d’acord amb l’article 14 del Decret 3/2017 de 13 de gener. 
3.2.- Les bases íntegres es publicaran en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en el Butlletí Oficial de la Província de Alacant, es publicaran igualment en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, inserint-se un extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat. ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia