martes, 27 de junio de 2017

borsa de treball de Tècnics/ques mitjans/anes de Cultura. 1 Tècnic/a Auxiliar inspector/a de via pública. borsa treball de Tècnic/a superior en Dret. Ajuntament del Prat de Llobregat (Barcelona)

Per decret d'aquesta Tinència d'alcaldia de l'Àrea d'Alcaldia, Serveis Centrals, Economia i Promoció de la Ciutat DEC/3811/2017, de 16 de juny, es convoca el procés per a la creació d'una borsa de treball de tècnics/ques mitjans/nes de Cultura; per la qual cosa, el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals comptats des de l'endemà de l'última publicació conjunta de les bases i la convocatòria, que es durà a terme al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) {del 28 de juny al 17 de juliol de 2017, a.i.} i al Butlletí Oficial de la província de Barcelona (BOPB).
Els successius anuncis relacionats amb aquest procés es publicaran al web municipal (www.elprat.cat) i al tauler d'edictes.
Les bases reguladores, aprovades per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament del Prat de Llobregat en data 12 de juny d'enguany són, íntegrament, les següents:
BASES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR, EN CAS DE POSSIBLES VACANTS I/O NECESSITATS TEMPORALS, PLACES DE TÈCNIC/A MITJÀ/ANA DE CULTURA
PRIMERA.- Objecte. L'objecte de les presents bases és la creació d'una borsa de treball per a cobrir, de forma temporal, places de tècnic/a mitjà/ana de cultura per a l'Àrea d'Igualtat i Drets socials, pertanyents al grup A2-17 en el cas de possibles vacants i/o necessitats temporals.
El lloc de treball està adscrit a l'Àrea d'Igualtat i Drets Socials. Les retribucions brutes anuals, segons el catàleg retributiu vigent són de 29.054,54€.
CINQUENA.- Condicions dels/de les aspirants. 5.1.-Per ser admesos/ses en aquest procés selectiu els/les aspirants hauran de complir els següents requisits:
a) Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en els termes que indica la legislació vigent. En el cas d'estrangers/res s'haurà d'acreditar el domini de la llengua oficial de l'Estat espanyol.
També podran ser admesos/es els cònjuges, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
b) Haver complert 16 anys i no superar l'edat de jubilació forçosa.
c) Posseir la titulació de diplomat/da universitari/ària o equivalent o estar en condicions d'obtenir-la dins del termini de presentació d'instàncies. En el supòsit de presentar un títol equivalent a l'exigit, s'haurà d'adjuntar un certificat de l'òrgan competent que n'acrediti l'equivalència.
Els/les nacionals dels Estats membres de la Unió Europea o d'altres estats diferents hauran d'acreditar el reconeixement del seu títol oficial per l'estat espanyol, de conformitat amb la normativa vigent en la matèria. Cal aportar la corresponent homologació.
d) No patir cap malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les funcions corresponents.
e) No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
Si es tracta de persones amb nacionalitat d'algun dels restants estats membres de la Unió Europea o d'altres d'estats els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicable la lliure circulació de treballadors/res, hauran d'acreditar que no es troben sotmeses a sanció disciplinària ni condemna que impedeixi, en el seu Estat, l'accés a la funció pública.
f) Haver satisfet els drets d'examen per aquesta convocatòria que es fixen en 10€.
5.2.- Possibilitat d'incorporació immediata en el cas de ser cridat/da.
5.3.- Aquestes condicions hauran de complir-se, com a màxim, dintre de l'últim dia de termini de presentació d'instàncies, data amb referència a la qual es farà la valoració de mèrits.

Per decret de la Tinència d'Alcaldia de l'Àrea d'Alcaldia, Serveis centrals, Economia i Promoció de la Ciutat DEC/3812/2017, de 16 de juny, es convoca el procés selectiu per al nomenament, com a funcionari/ària interí/a, d'un tècnic/a auxiliar inspector/a de Via Pública; per la qual cosa, el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de l'última publicació conjunta de les bases i la convocatòria, que s durà a terme al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) {del 28 de juny al 17 de juliol de 2017, a.i.} i al Butlletí Oficial de la província de Barcelona (BOPB).
Els successius anuncis relacionats amb aquest procés es publicaran al web municipal (www.elprat.cat) i al tauler d'edictes.
Les bases reguladores, aprovades per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament del Prat de Llobregat en data 12 de juny de 2017 són, íntegrament, les següents
BASES PER A LA SELECCIÓ, COM A FUNCIONARI/ÀRIA INTERINA, D'UN/A PLAÇA DE TÈCNIC/A AUXILIAR INSPECTOR/A VIA PÚBLICA
PRIMERA.- Objecte. És objecte de les presents bases regular el procés per a la selecció, com a funcionari/ària interí/na, d'una plaça de tècnic/a auxiliar inspector/a Via Pública, pertanyent al grup C, subgrup C1, per a la posada en marxa d'un programa d'inspecció de la via pública.
Aquesta plaça està adscrita a la Secció de Via Pública. Les retribucions brutes anuals, segons el catàleg retributiu vigent, són de (C1-complement de destinació 16) 24.810,80 € bruts anuals.
QUARTA.- Condicions dels/ de les aspirants. 4.1.- Per ser admesos/ses en aquest procés selectiu els/les aspirants hauran de complir els següents requisits:
a) Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en els termes que indica la legislació vigent. En el cas d'estrangers/res s'haurà d'acreditar el domini de la llengua oficial de l'Estat espanyol.
També podran ser admesos/ses el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels/de les ciutadans/nes espanyols/es com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
També podran ser admesos/ses els/les nacionals de països diferents als que formen part de la Unió Europea, els/les quals hauran d'aportar permís de residència i treball, d'acord amb la normativa vigent.
b) Haver complert 16 anys d'edat i no superar l'edat de jubilació.
c) Posseir la titulació de batxillerat superior o formació professional de 2n grau o de grau superior o estar en condicions d'obtenir-la dins del termini de presentació d'instàncies. En el supòsit de presentar un títol equivalent a l'exigit, s'haurà d'adjuntar un certificat de l'òrgan competent que n'acrediti l'equivalència.
Els/les nacionals dels Estats membres de la Unió Europea o d'altres estats diferents hauran d'acreditar el reconeixement del seu títol oficial per l'estat espanyol, de conformitat amb la normativa vigent en la matèria. Caldrà acreditar l'homologació.
d) Estar en possessió del permís de conduir B.
e) No patir cap malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les funcions corresponents.
f) No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici d'ocupacions o càrrecs públics ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
Si es tracta de persones amb nacionalitat d'algun dels restants estats membres de la Unió Europea o d'altres d'estats els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, hauran d'acreditar que no es troben sotmeses a sanció disciplinària ni condemna que impedeixi, en el seu Estat, l'accés a la funció pública.
g) Haver satisfet els drets d'examen per aquesta convocatòria que es fixen en 10€. Només es tornaran si l'aspirant no és admès/sa per manca dels requisits en aquesta base.
4.2.- Aquestes condicions hauran de complir-se, com a màxim, dintre de l'últim dia del termini de presentació d'instàncies, data en referència a la qual es farà la valoració de mèrits.

er decret de la Tinència d'Alcaldia de l'Àrea d'Alcaldia, Serveis Centrals, Economia i Promoció de la Ciutat DEC/3808/2017, de 16 de juny, es convoca el procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de tècnic/a superior en dret; per la qual cosa, el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de l'última publicació conjunta de les bases i la convocatòria, que es durà a terme al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) {del 28 de juny al 17 de juliol de 2017, a.i.} i al Butlletí Oficial de la província de Barcelona (BOPB).
Els successius anuncis relacionats amb aquest procés es publicaran al web municipal (www.elprat.cat) i al tauler d'edictes.
Les bases reguladores, aprovades per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament del Prat de Llobregat en data 12 de juny de 2017 són, íntegrament, les següents
BASES PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR, EN CAS DE POSSIBLES VACANTS I/O NECESSITATS TEMPORALS, TÈCNIC/A SUPERIOR EN DRET
PRIMERA.- Objecte. L'objecte de les presents bases és la creació d'una borsa de treball per a cobrir, de forma temporal, places de tècnic/a superior en Dret, pertanyents al grup A, subgrup A1 (complement de destí 20) en el cas de possibles vacants i/o necessitats temporals.
La borsa de treball derivada d'aquest procés selectiu deixarà sense efectes qualsevol altra borsa anterior, sens perjudici de les persones que formen part de les borses anteriors i que estan incorporades fins a la selecció definitiva de la plaça.
Les retribucions brutes anuals, segons el catàleg retributiu vigent, són de 32.965,56€.
CINQUENA.- Condicions dels/de les aspirants.  5.1.-Per ser admesos/ses en aquest procés selectiu els/les aspirants hauran de complir els següents requisits:
a) Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en els termes que indica la legislació vigent. En el cas d'estrangers/res s'haurà d'acreditar el domini de la llengua oficial de l'Estat espanyol.
També podran ser admesos/ses el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans/nes com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea , sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
b) Haver complert 16 anys i no superar l'edat de jubilació forçosa.
c) Posseir la titulació de llicenciat/da o graduat/da en Dret o estar en condicions d'obtenir-la dins del termini de presentació d'instàncies. En el supòsit de presentar un títol equivalent a l'exigit, s'haurà d'adjuntar un certificat de l'òrgan competent que n'acrediti l'equivalència.
Els/les nacionals dels Estats membres de la Unió Europea o d'altres estats diferents hauran d'acreditar el reconeixement del seu títol oficial per l'estat espanyol, de conformitat amb la normativa vigent en la matèria. Cal aportar la corresponent homologació.
d) No patir cap malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les funcions corresponents.
e) No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
Si es tracta de persones amb nacionalitat d'algun dels restants estats membres de la Unió Europea o d'altres d'estats els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicable la lliure circulació de treballadors/res, hauran d'acreditar que no es troben sotmeses a sanció disciplinària ni condemna que impedeixi, en el seu Estat, l'accés a la funció pública.
f) Haver satisfet els drets d'examen per aquesta convocatòria que es fixen en 10€.
5.2.- Possibilitat d'incorporació immediata en el cas de ser cridat/da.
5.3.- Aquestes condicions hauran de complir-se, com a màxim, dintre de l'últim dia de termini de presentació d'instàncies, data amb referència a la qual es farà la valoració de mèrits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia