lunes, 26 de junio de 2017

XIV edició del premi de poesia César Simón. Universitat de València.

(DOGV núm. 8070 de 26.06.2017) Ref. Base de dades 2017/5749 
BDNS (identif.): 352660.
De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, se'n publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual podeu consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans
Primer. Beneficiaris. Poden optar a aquest premi autors i autores mitjançant la presentació d'un sol llibre de poemes.
Les persones premiades en edicions anteriors no poden presentar-se novament al premi. Aquesta restricció no afecta, però, els qui hagueren obtingut accèssits o constaren entre els seleccionats en qualsevol edició. Tampoc no hi poden participar els qui tinguen relació de parentiu, professional o d'amistat íntima, o qualsevol una altra causa d'abstenció o recusació, amb els membres del jurat que ha de valorar els premis.
Segon. Objecte. Premiar el millor llibre de poemes que es presente a aquest concurs amb la finalitat de promoure la creació poètica en espanyol i la divulgació de les obres premiades en el context universitari i en la societat en general.
Tercer. Bases reguladores. La convocatòria d'aquest premi, així com les bases reguladores i la resolució, es publicarà en la pàgina web del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València (http://www.uv.es/cultura) i, si s'escau, en el seu tauler oficial, i ha de ser comunicada al guanyador o guanyadora.
Quarta. Quantia. El premi està dotat amb 3.000 euros, premi dinerari, i amb la dotació de 40 exemplars de l'obra guanyadora, premi en espècie, el valor de la qual ascendeix a 210 €.
El premi és indivisible i pot ser declarat desert.
La quantitat abonada com a premi dinerari està subjecta a les retencions legalment establertes d'acord amb la legislació fiscal.
El premi comporta la publicació del poemari guanyador en la «Colección Calabria» de l'Editorial Denes. La participació en aquesta convocatòria comporta que el guanyador o guanyadora accepta la publicació del llibre premiat.
S'entén que el guanyador o guanyadora cedeix els drets d'autor que li puguen correspondre per aquesta primera edició a la Universitat.
En les edicions posteriors de l'obra s'ha de fer constar expressament l'esment següent: «Obra guanyadora del XIV Premi de Poesia César Simón de la Universitat de València».
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds. El termini per presentar els llibres de poemes comença l'endemà de la publicació d'aquestes bases en la pàgina web i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acaba el 4 de setembre de 2017, inclusivament.
Sisé. Altres dades. Requisit de les obres presentades:

Han d'estar escrits en castellà. El tema, la mètrica i la rima són lliures. També s'admet la prosa poètica.
Han de ser originals i inèdits i no poden haver estat presentats en convocatòries anteriors ni simultàniament a altres concursos, ni tampoc haver estat premiats.
L'extensió de l'original ha de ser entre 30 i 60 poemes, en DIN-A4, a doble espai (preferiblement, per ambdues cares). S'hi ha de fer servir una lletra tipus Times new roman de mida 12 o equivalent.
S'ha adjuntar un fitxer electrònic de l'original presentat, per tal que puga ser utilitzat en el cas que siga guanyador o finalista i es publique. No s'admeten poemaris si els seus drets d'autor estan compromesos amb tercers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia