lunes, 26 de junio de 2017

31 beques de residència per al curs 2017-2018: Col·legi Major Rector Peset: 18 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 beques per a estudiants de països en desenvolupament. Residència Universitària Damià Bonet: 10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats. Universitat de València.

http://www.uv.es/recursos/fatwirepub/ccurl/640/440/beques_residencia.pngBDNS (identif.): 352572
De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, se'n publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual podeu consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans:
Primer. Beneficiaris. Aquesta convocatòria està oberta per a estudiants que formalitzen la matrícula en el curs 2017/2018 en la Universitat de València, en els estudis de grau, màster oficial i doctorat.
Segon. Objecte. La Universitat de València fa pública la convocatòria d'un concurs per a la concessió de 31 beques de residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet en règim de concurrència competitiva, segons la distribució per  centre i nacionalitat següent:
– Col·legi Major Rector Peset: 18 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 beques per a estudiants de països en desenvolupament.
– Residència Universitària Damià Bonet: 10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats.

Tercer. Bases reguladores. Les bases íntegres es poden consultar al web http://www.uv.es/cmrpeset i a la Base de Dades Nacional de Subvencions, a través del web http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/es/index.
Quarta. Quantia. El pressupost total màxim autoritzat per a les beques del Col·legi Major Rector Peset ascendeix a 153.200 euros del pressupost de la Universitat de València.
Les beques de la Residència Universitària Damià Bonet es financen a càrrec de l'empresa Siresa Campus, SA, d'acord amb el punt 4 de l'addenda del contracte que ha subscrit amb la Universitat de València, de data 20 de juliol de 2010.
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de la sol·licitud començarà a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el dia 18 de juliol de 2017.
Sisé. Altres dades. L'assignació d'una beca no serà definitiva mentre el seleccionat no confirme, per escrit, la seua acceptació en un termini de 10 dies a partir de la publicació de la resolució de la concessió de beca.
És requisit imprescindible per a la concessió d'aquestes beques de residència haver estat admés com a resident per al curs 2017-18 en el Col·legi Major Rector Peset o en la Residència Universitària Damià Bonet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia