sábado, 24 de junio de 2017

bases 1 plaza de técnico medio de biblioteca (Grau en Biblioteconomia i/o Documentació). Ajuntament d'Alberic (Ribera Alta-València)

ANUNCIO
BASES PER A LA SELECCIÓ D’UN TÈCNIC MITJÀ DE BIBLIOTECA DE L’AJUNTAMENT ALBERIC
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de les presents bases la cobertura en propietat d’una plaça de tècnic mitjà de biblioteca, que s’inclou en l’Oferta Pública d’Ocupació corresponent a l’exercici de l’any 2016, aprovada per Acord de la Junta de Govern Local de 17 d’octubre de 2016, i publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 7 de Novembre de 2016, que les seues característiques són:
- Grup: A; Subgrup: A2; Escala: Administració Especial; Subescala: Serveis Especials; Classe: Comeses Especials;
Denominació: Encarregat Biblioteca;
Nombre de vacants: 1.
Les funcions a desenvolupar són les pròpies de la gestió de la biblioteca, i complementàriament les de gestió de l’arxiu.
SEGONA. PUBLICITAT DE LA CONVOCATÒRIA I LES SEUES BASES Les presents Bases es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i la convocatòria s’anunciarà en el Butlletí Oficial de l’Estat i en el Tauler d’anuncis municipal. No s’efectuaran notificacions individuals. Els declarats aspirants a les proves objecte d’aquesta convocatòria quedaran assabentats del desenvolupament del procés mitjançant les publicacions pertinents en el tauler d’anuncis d’aquest Ajuntament i en la pàgina web municipal.
TERCERA. CONDICIONS D’ADMISSIÓ D’ASPIRANTS Per a formar part en les proves de selecció, serà necessari reunir els requisits establits en l’article 56 del text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic aprovat pel Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, i en l’article 53 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana:
a. Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que es disposa en l’article 57 del text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic aprovat pel Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre.
b. Haver complit setze anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa o d’aquella una altra que puga establir-se per llei.
c. Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l’acompliment de les corresponents funcions o tasques.
d. No haver sigut separada o separat, o haver-se revocat el seu nomenament com a personal funcionari interí, amb caràcter ferm mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de qualssevol funcions públiques o d’aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas del personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d’haver sigut acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions similars a les pròpies de la categoria professional a la qual es pretén accedir. Tractant-se de persones nacionals d’altres Estats, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu Estat l’accés a l’ocupació pública.
e. Posseir com a titulació exigida el Grau en Biblioteconomia i/o Documentació (o equivalent específic).
QUARTA. FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES Les sol·licituds, requerint prendre part en les corresponents proves d’accés en les quals els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases per a la plaça que s’opte, es dirigiran al Sr. Alcalde-President de l’Ajuntament d’Alberic i es presentaran en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament o bé mitjançant les formes que permeta la normativa de procediment administratiu comú, en el termini de vint dies hàbils explicats a partir de l’endemà al de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia