miércoles, 21 de junio de 2017

2 places d'Administratiu/va (C1) amb caràcter interí, a l'àrea de serveis generals i econòmics, pels serveis jurídics de secretaria i control de comptes i recaptació, de l'Ajuntament de Caldes de Malavella (Girona)

Per acord de la Junta de Govern Local del dia 7 de juny de 2017 , es van aporovar les bases i la convocatòria del Procés per a la selecció de dos administratius/ves amb caràcter interí i la constitució d'una borsa de treball de personal administratiu per atendre necessitats concretes i urgents a l'Ajuntament de Caldes de Malavella.
S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:
Exp. 616/2017
BASES REGULADORES DEL PROCÉS PER A LA SELECCIÓ DE DOS ADMINISTRATIUS/VES AMB CARÀCTER INTERÍ I LA CONSTITUCIO D'UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL ADMINISTRATIU PER ATENDRE NECESSITATS CONCRETES I URGENTS A L'AJUNTAMENT DE CALDES DE MALAVELLA
1a OBJECTE. Aquestes bases regularan el procés per a cobrir interinament fins a la seva cobertura definitiva dues places de funcionari administratiu/va (C1) així com la creació una borsa de treball de personal administratiu, mitjançant concurs- oposició lliure, de manera que l'Ajuntament de Caldes de Malavella pugui atendre requeriments de personal concrets, urgents i d'acord amb les necessitats del servei.
Aquesta borsa de treball servirà per a efectuar nomenaments amb caràcter temporal per cobrir vacants o realitzar substitucions en aquesta categoria tant , la seva vigència es mantindrà mentre no s'acordi la seva modificació o derogació, excepcionalment servirà per a contractacions de personal laboral.
2a PLACES A SELECCIONAR. 1.- Dues places d'administratiu/va (C1) amb caràcter interí, a l'àrea de serveis generals i econòmics, pels serveis jurídics de secretaria i control de comptes i recaptació; amb assignació a funcions que han de permetre garantir les previsions de l'Art. 20.uno. 2 lletres e) i f) de la Llei general pressupostària.
Enquadrades a l´Escala d´Administració General, Grup C , Subescala Administrativa , Subgrup C1.
2.- Creació borsa de treball en la mateixa categoría.
4a REQUISITS GENERALS DE PARTICIPACIÓ A LA CONVOCATÒRIA: Per tal de ser admès als procediments selectius l'aspirant, ha de reunir els requisits següents:
4.1 Requisits generals:
A) Nacionalitat:
1) Ser ciutadà/ana espanyol/a o tenir la nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea o tenir la nacionalitat de qualsevol dels altres estats en els quals, en virtut dels tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per l'Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què s'hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea, sempre i quan el lloc objecte de la convocatòria no estableixi específicament que implica una participació directa o indirecta en l'exercici del poder públic o bé es tracti de funcions que tenen per objecte la protecció dels interessos de les Administracions públiques. En qualsevol cas, l'aspirant que no tingui la nacionalitat espanyola ha d'acreditar documentalment la seva nacionalitat amb un document vigent.
El que s'estableix en el paràgraf anterior també serà d'aplicació al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres Estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, així com als seus descendents i als del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, menors de 21 anys o majors d'aquesta edat que visquin al seu càrrec.
La pèrdua de qualsevol dels requisits que, d'acord amb el que preveu l'apartat 2 de l'article 1 de la Llei 17/1993, de 23 de desembre, habiliten per a l'accés a l'Administració pública, en igualtat de condicions amb els espanyols, donarà lloc a la pèrdua de la condició de funcionari de carrera, a no ser que l'interessat compleixi qualsevol altre dels requisits previstos en l'esmentat apartat.
B) Edat: haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
C) Habilitació: no haver estat separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública. Els requisits indicats anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la presa de possessió com a funcionaris/àries de carrera o contractació laboral.
D) Titulació: estar en possessió o en condicions d'obtenir el títol acadèmic oficial de Batxillerat, Formació Professional de Grau Superior o titulació d'un de nivell equivalent o superior, tenir superades les proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys amb els requisits addicionals de l'ordre EDU/1063/2009, de 10 de juny, per a la qual s'estableixen les equivalències amb els títols de graduat en ESO i Batxillerat regulats a la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig , d'Educació, o a les que legalment estiguin previstes. En cas que la titulació esmentada hagi estat obtinguda a l'estranger, caldrà que prèviament hagi estat concedida la corresponent homologació, o el reconeixement de la titulació per exercir la professió objecte de la convocatòria i s'haurà d'aportar el títol acadèmic traduït per intèrpret jurat i el document d'equivalència o homologació expedit pel Ministeri d'Educació i Ciència.
E) Llengua catalana: conèixer la llengua catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, amb un nivell C1 de coneixements.
D'acord amb el Decret 161/2002, de 11 de juny, s'haurà d'acreditar estar en possessió del certificat de coneixements del nivell de suficiència de català, certificat nivell C1.
Estaran exempts de la prova de coneixements de llengua catalana i d'acord amb el que estableix l'article 5 del Decret 161/2002 , d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya i l'article 16.2.c del Decret 233/2002, les persones aspirants que presentin un dels documents següents:
- Còpia annexada en document PDF o fotocòpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de coneixements de suficiència de llengua catalana certificat C1 (antic Nivell C) o superior de la Direcció General de Política Lingüística.
- Còpia annexada en document PDF o fotocòpia de la documentació que acrediti que la persona aspirant ha participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a l'Administració local o a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos de la mateixa oferta pública d'ocupació.
- Còpia annexada en document PDF o fotocòpia de la documentació que acrediti que la persona aspirant ha superat una prova o un exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell o superior al que s'hi esmenta, en algun procés de selecció per a l'accés a la condició de funcionari públic.
F) Llengua castellana: conèixer la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, amb un nivell adequat segons el perfil lingüístic exigit per a cada lloc en concret. Els aspirants admesos en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies del lloc, han de tenir coneixements de llengua castellana del nivell C2.
Aquest coneixement s'acreditarà mitjançant l'exercici previst en el procés selectiu corresponent. Exempció de l'exercici de coneixements de llengua castellana: l'aspirant que no pugui acreditar documentalment que posseeix el nivell requerit s'haurà de sotmetre a les proves de coneixements de castellà que prevegi el procés selectiu.
Als efectes de l'exempció, els aspirants a aquestes places del grup C1 hauran d'acreditar documentalment una de les tres opcions següents:
a) Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat, si s'escau, a Espanya.
b) Diploma d'espanyol (nivell superior) que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
c) Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
G) Capacitat funcional: no patir cap malaltia ni estar afectats per cap limitació física o psíquica que impedeixi l'exercici normal de les funcions pròpies del lloc de treball o disminueixi les aptituds per desenvolupar-lo de forma permanent o transitòria. Les persones amb discapacitat seran admeses a la realització de les proves sense necessitat d'acreditar les seves condicions psíquiques, físiques i sensorials abans del seu començament, sens perjudici que, superat el procés selectiu, en presentar la documentació per ser nomenades funcionàries indicada a la base tretzena, hagin d'acreditar, igual que la resta d'aspirants, la seva capacitat per desenvolupar les funcions i tasques dels llocs que es convoquen i prestar el servei públic corresponent. No obstant això, d'acord amb el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre accés a la funció pública de persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, els aspirants amb discapacitat igual o superior al 33% que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït i vulguin acollir-se a les places reservades per aquest col·lectiu en les respectives bases específiques de la convocatòria hauran de presentar al tribunal qualificador, un dictamen vinculant expedit per l'equip multiprofessional competent, que haurà de ser emès amb anterioritat al començament de les proves selectives.
4.2 L'aspirant ha de posseir tots els requisits generals i específics en el dia d'acabament del termini de presentació d'instàncies. El diploma acreditatiu de la titulació acadèmica exigible pot ser substituït pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa acreditada per a la seva expedició. Pel que fa a la nacionalitat, s'estarà expressament al que disposa l'apartat A) del paràgraf 4.1 d'aquesta base.
5a SOL·LICITUDS I DRETS D'EXAMEN. 5.1 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar a l'Alcalde- president, i han d'estar signades per l'aspirant. S'han de presentar en model normalitzat, que es pot obtenir a la pàgina web municipal (www.caldesdemalavella.cat) i a l'oficina d'atenció municipal al C/ Vall-llobera S/N, també es pot sol·licitar al correu cbarcelo@caldesdemalavella.cat
A la sol·licitud en el lloc reservat a tal efecte, el codi de la convocatòria a la que es presenta (codi 616/2017)
5.2 Les sol·licituds s'han de presentar :
- Al Registre general de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, C/ Vall-llobera S/N.
- També es poden presentar per Internet a través de la seu electrònica municipal (http://www.caldesdemalavella.cat/seu-electrònica), mitjançant el formulari específic a tal efecte, que haurà de ser signat electrònicament amb certificat digital.
- A les Oficines de Correus en la forma reglamentàriament establerta (correu certificat administratiu) : en aquest cas , es farà en sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada pel funcionari de Correus abans de ser certificada.
- Per qualsevol de les altres modalitats establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de Procediment Administratiu Comú a les Administracions Públiques.
En aquestes dues últimes modalitats, és obligatori enviar còpia escanejada de la sol·licitud segellada per l'Organisme receptor, dins del termini establert a les bases de la convocatòria, a l'adreça electrònica següent: cbarcelo@caldesdemalavella.cat; la manca de presentació d'aquest requisit comportarà automàticament l'exclusió en el procediment.
5.4 El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 22 de juny a l' 11 de juliol de 2017, a.i.} Les bases i la convocatòria es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Els restants i successius anuncis de cada convocatòria es faran públics únicament en el tauler d'anuncis de la corporació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia