lunes, 19 de junio de 2017

12 places vacants d'agent de la Guàrdia Urbana (exp. 340/COP-1/17). Ajuntament de Badalona 

Es fa públic que, la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 22 de maig de 2017, ha aprovat la convocatòria i les bases específiques reguladores del procés selectiu de 12 places vacants d'agent de la Guàrdia urbana, pel sistema d'oposició, torn lliure, previstes a les ofertes públiques d'ocupació dels anys 2016 i 2017, bases adjuntes en l'annex I que integra l'acord.
El text literal de la convocatòria i de les bases aprovades es troben publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del dia 07/06/2017, i en la pàgina web corporativa (www.badalona.cat - Inici > L'Ajuntament > Recursos Humans > Processos selectius > Selecció > Processos selectius torn lliure), així com en el tauler d'anuncis oficials de l'Ajuntament de Badalona.
Així mateix, la convocatòria ha estat publicada en el BOE núm. 138, de 10 de juny de 2017, pàgina 48331.
Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria en el termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la data de publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 17 de juny al 6 de juliol de 2017, a.i.} La presentació de sol·licituds, adjuntant els formularis normalitzats, s'ha de fer telemàticament a través del web municipal (https://www.seu-e.cat/web/badalona/seu-electronica). Excepcionalment, es podrà fer en suport paper: en el Registre General de l'Ajuntament, ubicat a la Plaça Assemblea de Catalunya 9-11 planta baixa de Badalona i en les Oficines Municipals de Districte. En relació a les Oficines Municipals de Districte, així com les seves adreces s'especifiquen a l'annex 4 de la present convocatòria.
També es poden presentar en les Oficines de Correus en la forma reglamentàriament establerta (correu certificat administratiu) o en la forma que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. A aquests efectes, es fa constar que l'Ajuntament de Badalona no té subscrit cap conveni de col·laboració amb l'Administració General de l'Estat ni amb la Generalitat de Catalunya.
En cas de presentar-se la instància per participar en aquest procés en un registre de qualsevol d'aquestes administracions, no es tindrà com a vàlida la d'entrada a aquests registres sinó la d'entrada efectiva en el Registre General de l'Ajuntament de Badalona als efectes del què disposa la Llei 39/2015 en el seu article 16. La qual cosa es fa publica per tal de donar compliment al que preveu l'article 76 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia