martes, 20 de junio de 2017

borses de treball: tècnic mitjà de comptabilitat i patrimoni (A2), i tècnic superior en dret de serveis econòmics, (A1). Ajuntament de Castelldefels. (Barcelona)

Ajuntament de Castelldefels. ANUNCI sobre convocatòria del procés de selecció per a la constitució d'una borsa de treball de tècnic mitjà de comptabilitat i patrimoni.
(28.96 KB)
En compliment del que disposa l'article 76 del Decret 214/1990, de 30 de juliol (Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals), es fa pública la convocatòria que ha de regir el procés de selecció per a la constituciód'una borsa de treball de tècnic/a mitjà/ana de Comptabilitat i Patrimoni, subgrup A2, aprovada per resolució de la regidora-delegada de Règim Interior, de data 26 de maig de 2017, i publicada íntegrament al web municipal (http://www.castelldefels.org).
 

ANUNCI sobre convocatòria del procés de selecció per a la constitució d'una borsa de treball de tècnic superior en dret de serveis econòmics.
(28.94 KB)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia