lunes, 26 de junio de 2017

borsa de treball de Professor/a de Formació de Persones Adultes Cicle II Nivell II en el camp de coneixement o ambit d’experiència en Comunicació de l’Ajuntament, pel sistema de concurs. Ajuntament de Catarroja (Horta Sud-València)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Localitzaci%C3%B3_de_Catarroja_respecte_de_l%27Horta_Sud.pngAnunci de l’Ajuntament de Catarroja sobre convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de Professor/a de Formació de Persones Adultes Cicle II Nivell II en el camp de coneixement o ambit d’experiència en Comunicació de l’Ajuntament.
ANUNCI
Per acord de Junta de Govern Local de data 16 de juny de 2017 s’han aprovat les bases que han de regir la convocatòria per a la constitució i funcionament d’una borsa de traball de Professor/a de Formació de Persones Adultes Cicle II Nivell II en el camp de coneixement o ambit d’experiència en Comunicació, pel sistema de concurs.
Les sol·licituds hauran de presentar-se, d’acord amb les bases, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Catarroja, o en la forma prevista en l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació d’este anunci en el Butlletí Oficial de la Provincia de València.{del 27 de juny al 17* de juliol de 2017, a.i.}
BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONSTITUCIÓ I FUNCIONAMENT D’UNA BORSA DE TREBALL DE PROFESSOR/A DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES CICLE II, NIVELL II EN EL CAMP DE CONEIXEMENT O ÀMBIT D’EXPERIÈNCIA DE COMUNICACIÓ
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte de la present convocatòria és la constitució, pel procediment abreujat i urgent, d’una borsa de treball per a posterior contratacions laborals temporals ... PROFESSOR/A DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES CICLE II NIVELL II EN EL CAMP DE CONEIXEMENT O AMBIT D’EXPERIÈNCIA EN COMUNICACIÓ per a ocupar amb caràcter urgent i temporal, llocs vacants, o satisfer necessitats puntuals (substitucions, programes, acumulació de funcions, etc…) que es puguen produir al llarg del període de durada de la present borsa, pel sistema de concurs. 
Grup de classificació: Grup A, subgrup A1
Retribucions assignades:
· Sou base grup A1
· Complement de destinació: Nivell 21.
· Complement específic: 6.462,34 € anuals.

Es cobriran temporalment a través de la present borsa els llocs vacants que no hagen pogut proveir-se de forma immediata per personal funcionari de carrera o personal laboral fix, així com els llocs vacants amb reserva legal a favor del seu titular, les substitucions, així com programes temporals per qualsevol de les causes previstes legal o reglamentàriament, sempre que es justifique, prèviament a la contractació temporal o nomenament interí , que el lloc que vol cobrirse de forma temporal, es tracta d’un lloc “excepcional i que la contractació es realitze per a cobrir una necessitat urgent i inajornable.
Tot açò a l’efecte del compliment de l’article 19 i 20 de la Llei 48/2015, de 29 d’octubre de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2016, per la qual cosa es fa constar que la present borsa únicament té per objecte establir un ordre de prioritat en la selecció complint els principis de mèrit, capacitat i publicitat.
SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per a prendre part en aquesta convocatòria serà necessari:
• Estar en possessió de les titulacions recollides en una de les següents opcions: (Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger caldrà disposar de l’homologació pel Ministeri d’Educació).
OPCIÓ: PERFIL TITULACIÓ LLENGUA EXTRANJERA
ACREDITACIÓ LLENGUA EXTRANGERA 
Llicenciat/a o graduat/a en Filologia anglesa o en Traducció i Interpretació
o
Llicenciat/a en àrea d'Humanitats o Graduat/a de la branca de coneixement d'Arts i Humanitats. En aquest cas s'ha d'acreditar una experiència docent o una capacitació en anglès amb alguna d'aquestes opcions:
a) Haver cursat un cicle d'estudis conduents a la llicenciatura o grau en Filologia Anglesa o en traducció i Interpretaciób) Certificat Nivell Avançat o certificat d'Aptitud de les EOI en Anglésc) Certificat que acredite el domini de les competències corresponents, almenys, al Nivell B2 d'anglès del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües
ACREDITACIÓ CAPACITACIÓ EN VALENCIÀ
Llicenciat/a o graduat/a en Filologia Catalana o Filologia Hispànica (especialitat Filologia Valenciana)
o
Estar en possessió del Diploma de Mestre/a de Valencià amb certificació de grau superior de coneixements de valencià de la JQCV. 
ACREDITACIÓ CAPACITACIÓ PEDAGÒGICA
CAP o Master en Educació Secundària.
OPCIÓ: PERFIL TITULACIÓ VALENCIÀ
ACREDITACIÓ VALENCIÀLlicenciat/a o graduat/a en Filologia Catalana o Filologia Hispànica (secció Filologia valenciana) o titul equivalent
ACREDITACIÓ CAPACITACIÓ EN LLENGUA EXTRANGERACertificat que acredite el domini de les competències corresponents, almenys, al Nivell B2 d'anglès del Marc Comú Europeu de referència per a les Llengües
o
Llicenciat/a o graduat/a en Filologia anglesa o en Traducció i Interpretació
ACREDITACIÓ CAPACITACIÓ PEDAGÒGICA
CAP
o
Master en Educació Secundària
• Posseir la nacionalitat espanyola, ser ciutadans de països de la Unió Europea i en el supòsit d’estrangers/as no comunitaris, tenir permís de treball i permís de residència legal a Espanya, en els termes establits en l’art. 57 del EBEP i L.O. 4/2000 d’11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seua integració social.
• Posseir la capacitat funcional per a l’acompliment de les tasques pròpies de les places referides en les bases.
• Tenir complits setze anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
• No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les quals exercien en el cas del personal laboral, en el qual haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
Funcions a desenvolupar:
o Impartir els mòduls següents de l’àmbit de coneixement de Comunicació:
- Cicle II, Nivell II
• Llengua i Literatura Castellana
• Llengua i Literatura Valenciana
• Llengua estrangera: Anglés
- Preparació proves lliures d’accés a CFGS.
o Preparació obtenció certificats de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
o Programació d’activitats del curs
o Assistència a reunions de coordinació, organització i realització d’activitats complementàries.
o Qualsevol altra pròpia de la seua categoria professional
TERCERA. PUBLICITAT DE LES BASES I CONVOCATÒRIA. Les bases i la convocatòria es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València, tauler d’anuncis electrònic de l’Ajuntament i en la pàgina web municipal (www.catarroja.es/Per temes/Recursos Humans/Borses de treball). Les bases estaran a la disposició dels interessats en l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà i en el Servei de Personal de l’Ajuntament de Catarroja.
A l’efecte de finalització del termini de presentació d’instàncies, es prendrà la data de publicació en el BOP de Valencia.
Una vegada presentades les instàncies, la resta de publicacions es realitzarà únicament en la pàgina web municipal (www.catarroja.es/Per temes/Recursos Humans/Borses de treball) i al tauler d’anuncis electrònic.
En qualsevol moment i en tot cas abans de l’aprovació de la llista provisional d’aspirants admesos al procés selectiu, l’Alcaldia podrà modificar o deixar sense efecte les bases generals i/o especifiques mitjançant l’adopció de la corresponent resolució, que serà publicada de la forma pertinent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia